ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

ZATVOREN LOKAL KOJI REKLAMIRA BAKA PRASE! Inspekcija zapečatila restoran brze hrane, evo i zašto

Vreme:

Datum:

Lokal brze hrane u Novom Sadu koji reklamira Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zatvoren je i zapečaćen, kako navode domaći mediji.

Inspektori su naveli da su utvrdili „niz sanitarno-higijenskih nedostataka“. U zapisniku o inspekcijskom nadzoru se navodi da je sanitarni inspektor konstatovao da u objektu nije uspostavljen sistem bezbednosti hrane HAACP, da nije bilo termometra za merenje temperature, i da je pakovanje mesa bilo direktno na podu.

Kako dalje prenose mediji, sanitarna inspekcija je potom poslala obaveštenje i inspekciji rada jer je osoba koja je prisustvovala nadzoru izjavila da je menadžer objekta, međutim, nije posedovala validan ugovor o radu.

Iz firme koja vodi ovaj lanac restorana navode da je inspekcija „postupala neprofesionalno“.

Oni su potom dodali, da je problem nastao sa prijavom zbog hrane „neprimerenog oblika“.

Sanitarna inspekcija je navodno navela da će „u vezi sa neprimerenim oblikom hrane koja se pravi i uslužuje“ u objektu obavestiti Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo.

Inače, iako je Baka Prase bio na otvaranju ovog restorana u Novom Sadu i objavljuje snimke o restoranu na svom Jutjubu, on se ne navodi kao vlasnik, niti kao odgovorno lice preduzeća pod čijim imenom posluje ovaj restoran.

(FLEX/Kurir)

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending