ostanimo u kontaktu

Sa neta

ZA 5 SATI ZARADI 1.800 EVRA NA TIK TOKU Bivša zadrugarka VREĐA FANOVE i svađa se sa njima, a oni je obasipaju novcem

Vreme:

Datum:

Marijana Zonjić, pevačica i bivša učesnica „Zadruge“ navodno za samo pet sati u lajvu na Tik Toku zaradi 1.800 evra.


– Marijana u poslednje vreme odlično zarađuje od Tiktoka. Lakše joj je da sedi kod kuće i da snima lajvove, a i od ove platforme više prihoduje mesečno nego od pevanja. Ona je prošle nedelje za pet sati snimanja uživo od poklona od fanova zaradila 1.800 evra. Tog dana je bila jako nervozna, pa čak i vrlo neprijatna prema fanovima. Mnoge od njih je vređala, s mnogima se i svađala. Njima je to bilo očigledno zanimljivo, pa su joj slali giftove u velikom broju. Napravila je plan, pa tako preko nedelje sedi kod kuće i snima se od ranog jutra i od toga joj ležu pare na račun. Inače, Zonjićeva zarađuje mesečno više na Tiktoku nego neke druge javne ličnosti na Only fansu – započinje izvor.

Podsetimo i njena najbolja drugarica, starleta Dalila je nedavno na Tik Toku zaradila 15.000 evra.

A kako je pričala verenica Kristijana Golubovića, bivši robijaš za tri meseca je navodno zaradio čak 50.000 evra.

– Kristijan je 2. septembra 2022. zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko Tiktoka. Evo dokaza zato što govore da prosi i da nema hleba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan uzeo sigurno 50.000 evra za tri meseca na Tiktoku – rekla je Kristina i to dokazala printskrinom bankovnog računa.

– Odeš u bilo koju banku i potrebno je tri do četiri dana da biste podigli taj novac. Takođe ne uzimaju proviziju – rekla je tada Kristina.

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending