ostanimo u kontaktu

Sa neta

Vojaž se požalio da nije dobrog zdravlja: Sve se pogoršava i sve sam slabiji (FOTO)

Vreme:

Datum:

Otkazao koncert u Sarajevu.

Treper Mihajlo Veruović Vojaž obratio se fanovima preko Instagrama ističući da je danima unazad lošeg zdravstvenog stanja, da čeka analzile lekara i da je primoran da otkaže zakazani koncert u Sarajevu.

– Braćo i sestre, upućeni ste u moje zdravstveno stanje u poslednjih par nedelja koje stvarno nije dobro. Iz nekog razloga ne ide na bolje i pogoršava se. Sve mi je gore i sve sam slabiji. Čekam konsultaciju doktora i analize. Iz tog razloga sam primoran da otkažem veliki koncert u Sarajevu ove nedelje. Znate da bih došao i kad mi je loše, ali ovo je veći nivo koji ne mogu da izdržim – napisao je Vojaž i dodao da će njegovi obožavatelji uskoro imati priliku da ga ponovo slušaju: 

– Dobre vesti su što će se termin novog koncerta u Sarajevu uskoro objaviti. Novac za već kupljene karte ćete moći da vratite. Izvinjavam se svima i obećavam da će Zetra dobiti isti šou kao i Mejdan, čim budem zdravstveno sposoban za to. Voli vas Vojaž. Hvala na razumevanju – napisao je reper u saopštenju na Instagramu.

Instagram printscreen/voyage.mp3

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending