ostanimo u kontaktu

Sa neta

UGRADILA NAJVEĆE SILIKONE PA SE SNIMALA KAKO TRČI: Ljudi SE KRSTE od ovog prizora, pa ovo BOLI i dok se gleda! (VIDEO)

Vreme:

Datum:

OnlyFans model pod umetničkim imenom Džesi Bani tvrdi da ima najveće grudi u rodnoj Austriji, a svakodnevno ih ponosno pokazuje na Instagramu. Za svojih 143.000 pratilaca snimila se kako trči na plaži u želji da rekreira scenu iz poznatog filma „Baywatch“.

Džesi je svoje grudi povećala silikonima do veličine 75 N, pa je s njima prikupila pozamašan broj obožavatelja.

U videu trči na plaži u laganom džemperiću i helankama s leopard printom, a uz video je napisala da joj se grudi „zaista jako pomeraju“.

Svoje pratioce je ovim videom šokirala, pa je umesto očekivanog oduševljenja naišla na komentare da ubuduće ne objavljuje takve videe:

„Ovo je zaista previše, izgleda bolno“, napisao je jedan, a drugi se složio:

„Ne radi to, stvarno je opasno.“

Uz negativne komentare, Džesi je na videu prikupila i deo komplimenata.

„Odlična si, mnogo bolja nego Pamela u toj sceni. Izgledaš divno i srećno“, pisali su joj.

Bani je osim grudi, povećala i usne, a otkrila je i da će uskoro operisati zadnjicu.

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending