ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ SVOJOJ MAJCI UPUTILA EMOTIVNE REČI!

Vreme:

Datum:

Tea Tairović je iskoristila priliku da se tokom svog nastupa u Sarajevu obrati svojoj majci Božici.

Tea je svojoj majci uputila jaku i emotivnu poruku, istakla je da je njena majka bila uz nju od početka sve do sjajnih uspeha koje sada niže.

“Inače, verovatno svi znate da imam samo dva albuma, uskoro će i treći sledeće godine i nadam se da ćete ga propratiti sa pažnjom. Ovo je jedna od mojih omiljenih mojih pesama i ovo što ću reći mogu samo da kažem zato što moja majka nije tu, inače ne bih mogla da izgovorim nijednu reč. Mama, ja nisam uvek bila idealna žena, nisam bila idealni saradnik, nisam bila idealna ćerka… Mnogo puta sam bila na vrhu, mnogo puta sam sijala, a nekada sam bila i na stubu srama. Kroz šta god da sam prolazila, i to vama kažem, život me je tome učio kroz šta god da prolazim, da ste najgore na svetu uvek jedna žena stoji tu sa vaše strane, drži vašu stranu makar bila fizički tu ili vas gledala negde. Za naše majke, za naše heroje.. Volite vaše majke“, rekla je Tea, pa zapevala pesmu “Ne brini majko“.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending