ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

Sud se oglasio o snimku koji je Karleuša objavila: Evo šta je sve prekršila videom gde se svađa sa Cecom!

Vreme:

Datum:

Drama zbog snimka iz sudnice koji je Jelena Karleuša objavila, a tiče se i Cece Ražnatović, presedan je, rekao je juče advokat Dušan Stojanović, a sada se oglasio i sud u kom se između pevačica vodio proces.

Sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu, Bojana Jokić, oglasila se preko portparola jer je snimak na društvenim mrežama izazvao veliku pažnju, a u kom se Ceca i Jelena vređaju.

S obzirom na to da je snimak napravljen krišom, Jokićeva je rekla da se fotografisanje, audio i video snimanje u zgradi suda može obaviti samo uz prethodno pribavljeno pisano odobrenje predsednika suda.

Nije dozvoljeno fotografisanje i snimanje

– Fotografisanje, audio i video snimanje na ročištima u cilju javnog prikazivanja snimka obavlja se po odobrenju predsednika suda, uz prethodno pribavljenu saglasnost predsednika veća, sudije i pisanog pristanka stranaka i učesnika snimljene radnje, a u skladu sa članom 60 Sudskog poslovnika. Prilikom davanja odobrenja za fotografisanje i snimanje vodi se računa o interesovanju javnosti, interesu postupka, privatnosti i bezbednosti učesnika u postupku. Nakon pribavljenog odobrenja, fotografisanje i snimanje obavlja se pod nadzorom sudije, na način koji obezbeđuje nesmetan tok suđenja i red u sudnici – navela je ona, pa dalje dodala:

– U svim drugim slučajevima, strankama i drugim učesnicima u postupku nije dozvoljeno fotografisanje, audio i video snimanje. Takođe, portparol suda daje obaveštenja o radu suda i o pojedinim predmetima koji se vode pred tim sudom, ali da ne može iznositi lično mišljenje o donetim odlukama, o toku postupka ili o tome da li su u nekoj radnji eventualno ostvarena obeležja nekog krivičnog dela ili to nije slučaj – piše u odgovoru potparola Prvog osnovnog suda sudija Bojana Jokić.

– U pogledu predmeta ovog suda, obaveštavam vas da je u pitanju postupak koji se vodio po privatnoj krivičnoj tužbi i da je pravnosnažno okončan donošenjem presude kojom je okrivljena oslobođena od optužbe da je izvršila krivično delo uvrede – navedeno je na kraju mejla.

Snimak zastareo?

Međutim, Jelena Karleuša, postoji mogućnost, objavila je sporni video na društvenoj mreži Iks tek kad je prošlo tri godine od kad je on nastao, što bi moglo da znači da je ovo krivično delo zastarelo, jer je sporno suđenje bilo pre nekoliko godina.

24sedam

Bonus video:

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending