ostanimo u kontaktu

FlexTV

STEFANU KARIĆU PRETILI ZBOG IVE GRGURIĆ! Obelodanio jezive poruke koje je dobijao: Lik se SEKAO zbog nje, a onda mi je rekao…

Vreme:

Datum:

Iva Grgurić i Stefan Karić privukli su veliku pažnju javnosti svojim turbulentnim odnosom tokom treće sezone Zadruge. Ipak, Stefanu nije bilo ni malo lako po završetku rijalitija, ali i veze, jer su se susreo sa jezivim pretnjama, a kako je istakao kod Ognjena Amidžića, opsednuti fan mu je slao zastrašujuće poruke.

Navedi najbizarniju stvar koju si doživela od fanova – bilo je pitanje za Ivanu.

PRINTSCREEN AMIDŽI ŠOU

– Dešavalo se da su mi u automobilu stavljali slike, majice sa mojim likom, da sam morala da se iselim baš zbog toga. Imala sam i bizarne poruke od fanatika, nikad nisam to prihvatila za ozbiljno – navela je Šopićka.

Stefan je otkrio da se nikad pre nije susreo sa sličnim porukama, i da ga je sadržaj ove šokirao.

– Ja sam dobio poruku gde se lik seče zbog Ive, i kaže mi: „Ovako ćeš da krvariš usred Zagreba“. To je bila pretnja zbog Ive – rekao je Karić.

PRINTSCREEN AMIDŽI ŠOU

Stefan je takođe naveo i koju devojku je najviše voleo.

– Dijana, to je ljubav koja je obeležila moj život. Ne poredim nijednu devojku. Svesno ne tražim da mi nešto bude slično njoj. Smatram da je ona posebna, samo sa njom je to moglo da se desi. I Ivana je jedna od dužih veza, desile su mi se još dve, tri duže veze – rekao je Karić.

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

FlexTV

ACA LUKAS PREKINUO NASTUP I OBRATIO SE PUBLICI!

Vreme:

Datum:

Autor:

Nakon incidenta koji se dogodio, kada je Aca Lukas priveden, folker je ispoštovao svoju publiku i održao sinoć otkazani koncert na Kopaoniku.

On je u jednom momentu prekinuo nastup i obratio se publici.

“Neću puno da pričam kao neki, samo da vam kažem dve reči. Veliko izvinjenje za sve one koji su došli na nastup, a ja se nisam pojavio. Bio sam objektivno sprečen. Ovo je još gore nego da sam bio bolestan. Svi znate o čemu se radi, naravno, u tu čast živeli pošto mi nije prvi put. Ali ja sam kao feniks, uvek izlazim iz tih s*anja. Nadam se da sam zaslužio jedan aplauz za to“, rekao je Lukas piše Blic.

pročitaj više

FlexTV

VESNI ZMIJANAC TEŠKO PALA PAUZA OD NASTUPA NAKON OPERACIJE!

Vreme:

Datum:

Autor:

Vesna Zmijanac operisana je u martu prethodne godine, ugrađen joj je bajpas. Pauza joj je, kako ističe, teško pala i brzo se vratila nastupima.

“Operacija je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv. Ja sam nemirna i dalje i junačim se. Ne umem drugačije. Sad sam dobro, tačnije odlično. Bila je pauza jedno izvesno vreme, što je meni teško palo, jer ne mogu da mirujem. Kada mi je bilo preko glave pauze, otišla sam da pevam. Tako da sam odlično. Ne plašim se godina i ne brojim ih.“

Ona je nedavno govorila o poroku sa kojim se uspešno izborila, a otkrila je da i sada ponekad popije jednu času alkohola.

“Volim i dan danas da popijem času vina ili viskija kada radim. Ne mogu da pevam celu noć i gledam kako se gosti vesele, a ja pijem čaj. Nisam nikad kockala, nije mi to bilo zanimljivo. Znala sam da odem sa kolegama. Gledam pola sata, bude mi interesantno i posle mi dosadi.“

Vesna se dotakla i svog braka sa Kemišem, otkrila je da li je Zorica Brunclik kriva za taj rastanak.

“Zorica nije kriva za moj razvod. Nije niko kriv. Jednostavno se to ohladilo između nas. Nije bilo dece, Miroljub je mnogo radio u studiju. Sa druge strane sam ja znala da mogu mnogo više nego što sam davala. Tako smo se i mi mimoišli. Nije bio nijedan razlog da sabotiram Zoricu Brunclik, jer sam već tada bila velika zvezda. Nisam takav čovek, da bilo kome zatvaram vrata. Meni je to gubljenje vremena da se bavim podmetanjima“, rekla je ona za Una Tv.

pročitaj više

FlexTV

ALEKSANDRA BURSAĆ O ADILU: “ON JE ODLUČIO DA ODE…“

Vreme:

Datum:

Autor:

Pevačica Aleksandra Bursać gostovala je u emisiji “Ispovest“ gde je govorila o svojoj karijeri i privatnom životu. Tom prilikom istakla je da je vrlo malo novca zarađivala na početku karijere i da nikome oko nje nije bilo jasno zašto i dalje radi.

“To je bila neka sića koju sam trošila na odeću i još mi mama doda, pa me pita što ja pevam ako nema zaradu, a ja sam joj rekla: “Mama, ja volim da pevam“. Rekla mi je da sam je tada kupila tom rečenicom“, istakla je Aleksandra.

Ona je otkrila da je karijeru započela na nagovor svoje koleginice i školske drugarice Marine Visković.

“Bila sam zakleti protivnik narodnjaka, svirala sam violinu, slušala sam neke pesme koje sada ne mogu da zamislim. Mene je Marina Visković pozvala, ona je tada već radila sa 15 godina, mi smo zajedno išle u srednju školu. Trebala joj je pevačica koja će da je zameni, ja joj kažem da ne znam ni pet pesama, od straha sam pevala iza klavijature i tako je sve krenulo.“

Vrlo brzo upoznala je Adila Muskatovića sa kojim je osnovala bend.

“Tada sam upoznala Adila, on je tada počeo da peva i napravili smo bend. Imali smo Gavrila pevača, Adil i ja. To je funkcionisalo dve, tri godine i onda je Adil odlučio da snimi album, pa se izdvojio. Mene su uzeli “Blizanci“ i niko se nije ljutio, bili smo srećni kada vidimo da Adil ima poster svoj i danas smo jako dobri“, ispričala je pevačica.

pročitaj više

Trending