ostanimo u kontaktu

Sa neta

Stanijin bivši verenik nudi 50.000 evra produkciji „Zadruge“! Evo šta želi od njih

Vreme:

Datum:

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić našli su se u centru skandala zbog Aneli Ahmić, koja je izjavila da ju je on prevario sa starletom. 

Zbog svega što se pojavilo u javnosti i onoga što je Aneli ispričala, sada se Asmin oglasio na svom nalogu na Instagramu i izneo ponudu produkciji „Zadruge 7 Elita“.

– Nudim 50.000 evra produkciji da stavimo Aneli na poligraf i da ponovi 20 mojih pitanja taj dan kad bude bio poligraf. Poslaću momka u produkciju sa 50.000 evra – napisao je Asmin Durdžić.

Podsetimo, Stanija je pričala da nije znala ko je Aneli sve dok ona nije ušla u Zadrugu i počela da priča o njoj. Jedino što je znala jeste da njen, sada već bivši verenik, ima dete sa nekom ženom, kojoj plaća alimentaciju.

Zbog svega što se desilo, Stanija je odlučila danas da ode iz Srbije, a kako se pisalo, ona je otputovala u Kinu iz poslovnih razloga.

24sedam

Bonus video:

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending