ostanimo u kontaktu

TV

Šok! Ana Ćurčić imala intimne odnose sa novim zadrugarom dok je Zvezdan bio u zatvoru

Vreme:

Datum:

Ana Ćurčić je u prošlu sezonu „Zadruge“ ušla kao prevarena žena, nakon što je njen dugogodišnji partner Zvezdan Slavnić započeo tamo vezu sa Anđelom Đuričić.

Ona je imala veliku podršku naroda, ali je sve to počelo da pada u vodu u poslednje vreme, pogotovo kada je okrenula leđa onima koji su bili uz nju, pa su oni počeli da iznose istinu – Milena Kačavenda, Marko Đedović, Dejan Dragojević i drugi.

Upravo Dejan Dragojević je sada otkrio da je Ana imala intimne odnose sa Nikolom Lakićem, učesnikom aktuelne sezone „Zadruge“, dok je Zvezdan Slavnić bio u zatvoru.

Nikola Lakić

On je to otkrio u sinoćnoj emisiji „Izbacivanje“.

– Dejane, kod tebe se nalazi zbirka pripovedaka Marka Đedovića – upitala je voditeljka Dušica Jakovljević aludirajući na prepiske koje je Marko ostavio njemu.

– Istina, ima tu svega, ja sam pustio ono za Janjuša i Anu, i sada za Lakića, a poznato je da su on i Ana imali odnose dok je Zvezdan bio u zatvoru. Čudno mi je što je tako brzo krenuo da otkriva sve, ali dobro. Dokazi da su njih dvoje imali se*sualne odnose postoje – dodao je Dejan.

– A Kačavenda, imali tu još priča? – upitala je Dušica.

– Ma tu su se svi družili, a sada šta se sve dešavalo i šta je ko sve radio, a to društvo je bilo u haosu, a držali su se, a sada su se raspali zbog neke babe, ma dajte – rekao je Dejan.

Podsetimo, Ana je nakon izlaska iz rijalitija obnovila vezu sa Acom Bulićem, ali su oni nedavno raskinuli. Kako se navodilo, Bulić nije mogao da podnese da se o njemu iznose stvari koje mu ne odgovaraju, što je činila Milena Kačavenda otkako je ušla u „Zadrugu“.

Takođe, Lakić je u Zadruzi pričao da se sa Anom zbližio u kazinu, koji su oboje često posećivali, te da mu je pomogla da dođe do novca od ljudi koji su mu dugovali.

Bonus video:

TV

ŽELJKO MITROVIĆ KAZNIO JOVANU JEREMIĆ, SKINUO JOJ POLA PLATE! EVO I ZAŠTO!

Vreme:

Datum:

Autor:

Jovana Jeremić u emisiji “Novo jutro“ na Pinku ugostila je Željka Mitrovića, koji je saopštio da je kažnjena smanjenjem plate.

Razlog njene kazne je emitovanje privatnog snimka Đorđa Miketića, kome se Mitrović i javno izvinio.

“Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela“, rekao je Željko.

“Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim“, odgovorila je Jovana, a on se nadovezao:

“I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori“, zaključio je Željko Mitrović.

pročitaj više

TV

FILM “NEDELJA“ PREMIJERNO PREDSTAVLJEN MEDIJIMA! HUSA SMRŠAO 20 KILOGRAMA ZBOG ULOGE!

Vreme:

Datum:

Autor:

Film “Nedelja“ o životu Džeja Ramadanovskog predstavljen je danas medijima, uskoro će se naći u bioskopima. Ono što je polazna tačka ovog filma jeste upravo Džejevo detinjstvo, o kome se malo šta znalo.

“Džej je toliko popularan bio ali ono što je ostalo neotkriveno je njegovo detinjstvo. Od toga smo krenuli, to nam je bila premisa. Upoznavajući njegovo detinjstvo shvatio sam da je celo stvaralaštvo krenulo od toga, a tako smo i celu priču zaokružili“, rekao je Bošković.

Dečak koji igra maloletnog Džeja, zove se Alen, a producent Vladan Anđelković ispričao je kako su baš njega izabrali za ulogu.

“Alen se zove dečak koji igra Džeja. Našli smo ga u Skadarliji kako prodaje ruže. Otpevao je pesmu “Nedelja“ i shvatili smo da je neverovatan talenat za glumu. Ne zna da čita, ali jako brzo nauči. Imao je gomilu dijaloga, malo sam se brinuo kako će to funkcionisati, ali sve je išlo odlično.“

“Nisam morao da smršam ali je bilo poželjno da što približnije i vernije prikažemo sliku. Više od 20 kilograma sam smršao, stao sam na vagu kad smo snimili sve. Ćera bi me svaki put pitao kako ti ide sa kilažom (smeh). Njemu je to bio najveći problem ali drago mi je da sam sve uradio kako treba“, zaključio je Husein Alijević Husa.

(24sedam)

pročitaj više

TV

OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT SA BURMOM U EMISIJI! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Pre nekoliko dana u javnost je isplivala informacija da su se Ognjen Amidžić i Mina Naumović venčali u tajnosti. Voditelj je ovu informaciju ubrzo potvrdio.

Sada je Ognjen prvi put u javnosti sa burmom. Tokom svoje emisije Amidži Šou mogla se primetiti zlatna burma na njegovoj ruci, koja je najuočljivija bila tokom prikazivanja sponzora.

Voditelj je otkrio da je Mina uzela njegovo prezime, a par će se uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi.

pročitaj više

Trending