ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

Seka Aleksić se rasplakala u emisiji na pitanje o ocu (FOTO)

Vreme:

Datum:

„Jao, nemojte to… Pa, nisam planirala da plačem“

Pevačica Seka Aleksić u javnosti retko govori o svom teškom odrastanju i nesvakidašnjem detinjstvu. Sada je gostujući u jednoj emisiji otvorila dušu o porodičnim odnosima i razvodu svojih roditelja.

Naime, njena mama se razela od oca, a zbog ratnih okolnosti kao izbeglička porodica, preselili su se iz Bosne za Banju Koviljaču. To je bio Sekin treći razred osnovne škole, a sa mamom i bratkom doselila se u pomenuto mesto u Srbiji, kog se nerado seća. Kasnije se preselila u Lipolist, nadomak Šapca.

Za vreme rata prekinula je odnos sa ocem, kog joj je kasnije tokom odrastanja nadomestio očuh. Dugi niz godina nije pričala sa tatom, a sada je otkrila detalje ponovnog susreta, i reči koje joj je otac tada uputio nakon mnogo godina.

– Jao, nemojte to… Pa, nisam planirala da plačem – rekla je Seka, a potom smogla snage i otkrila šta joj je tata prvo rekao.

– Rekao je „Gde si ti, Žilo?“ Znam da su mi rekli, kasnije, njegovi drugari da je nosao non-stop moju sliku i pokazivao da je to njegova ćerka – odgovorila je Seka i zaplakala u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending