ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA PLANOVE ZA 2024. GODINU: “PLANIRAM DA BUDEM MAČKA!“

Vreme:

Datum:

Seka Aleksić istakla je da će Novu godinu provesti radno, a za Božić planira da uživa sa porodicom. Otkrila je šta joj najteže pada u poslu.

“Najteže je držati distancu. To je zaista teško zato što sam ja druželjubiva i zato što mene ljudi tako doživljavaju, pa se tako i postave prema meni, a nekad morate biti poslovni. To je nekad teško izbalansirati, ali imam svoje saradnike koji mi pomažu oko toga. Zahvaljujući njima ne idem na sastanke, moje je da budem lepa i da snimam dobre pesme.“

Ona je rekla da stres i emocije vešto skriva od javnosti.

“Stresova ima svakodnevno i trudim se da ih stavim sa strane. Kod mene ćete teško videti kada sam neraspoložena, tužna ili imam neki problem, ja to dobro znam da krijem“, osvrnula se i na devojčicu Miu kojoj je bila pratnja na maturi.

“Mia je jedna divno vaspitana devojka, ima sjajne roditelje. Često smo u kontaktu, školuje se, planiram i posle Nove godine da je obiđem i odnsem joj poklone koje smatram da zaslužuje.“

Seka je otkrila i svoje želje i planove za narednu godinu.

Planiram da budem mačka, nikad zgodnija i da snimim dobar album. Imaću priliku da sarađujem sa mnogim ljudima, a izdvojila bih da mi je Aleksandra Radović napisala jednu sjajnu baladu. To je seča vena i jedva čekam da je otpevam. Kada sam je pročitala prvo sam joj rekla: „Aleksandra da li si ti normalna, zašto ovo nisi ostavila sebi, nego je dala meni?“, a ona kaže: „Pa da li si ti normalna? Ja sam to pisala za tebe, pesma je tvoja“. “

Bonus VIDEO:

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending