ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

SAŠA KOVAČEVIĆ PLANIRA KONCERT U ARENI? PROKOMENTARISAO MILICU PAVLOVIĆ I MARIJU ŠERIFOVIĆ!

Vreme:

Datum:

Sašu Kovačevića su mediji sačekali na aerodromu prilikom povratka iz inostranstva. On je ovom prilikom otkrio da priželjkuje Arenu iduće godine, povodom 20 godina karijere.

“Sledeće godine će biti 20 godina moje karijere, kada sve to uzme u obzir, malo manje imaš energije, za nespavljanje i to sve… Ali od publike se kompenzuje. Biće valjda Arena, voleo bih to da zaokružim sa godišnjicom karijere i nadam se da će se to desiti“, rekao je za Blic i istakao da ove Nove godine ide na odmor.

“Ovu Novu godinu ću preskočiti, idem na odmor pet dana i, onda nastavljamo. Radimo preko cele godine“, rekao je Saša, a potom otkrio da je Mariji Šerifović čestitao na majčinstvu.

“Prelepa vest. Želim Mariji i Mariu puno sreće, da dugu budu živi i zdravi. Čuli smo se, uputio sam joj čestitke. “

Saša Kovačević se osvrnuo i na uspeh svoje koleginice Milice Pavlović koja je prethodne noći napravila spektakl u Štark Areni.

“Veliki uspeh, zaista. Svima nama je to kruna, kada se napravi takav koncert. Želim joj puno uspeha, čuli smo se i par dana pre koncerta, pozvaću je da vidim i kako je sada zadovoljna.“

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending