ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

SANJA VUČIĆ OTKRILA KO SE NALAZI NA NJENOJ BLOK LISTI!

Vreme:

Datum:

Sanja Vučić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa na RTS. Tom prilikom osvrnula se na svoje uspehe u 2023. godini, ali i na svoju blok listu.

Sanja Vučić ovu godinu će pamtiti po svojim brojnim uspesima, pored toga što je izdala svoj prvi album i u privatnom životu, na ljubavnom planu njoj “cvetaju ruže“.

“Ova godina je iznedrila dosta projekata, pogotovo moj album. I to delovanje mene kao solo artista na estradi je bilo jako divno, teško, ali lepo i nadam se da će naredna biti još bolja. Što se tiče novogodišnjih želja, želim samo da mi prolaze pesme i da napravim koncert na Ušću. Sad sam karijerista, ne planiram udaju“, kaže Sanja, koja priznaje da joj je dečko veliki kritičar, ali i podrška:

“Zahtevno je, ali kada je dobra organizacija, sve može da se postigne. Nema se, naravno, energije za sve, ali kad imate nekog ko je podrška, onda je mnogo lakše. Drago mi je da sam okružena ljudima koji imaju razumevanja i niko mi ne zamera, svi znaju kako funkcioniše ovaj posao.“

Sanja se zatim otkrila ko se nalazi na njenoj blok listi, nije joj jasno kako su oni došli do njenog broja telefona.

“Dosta dece ima moj broj telefona i stalno me zivkaju, pa ih blokiram često. Žao mi je deco, ne mogu da pričam sa vama po ceo dan. Baš su neumorni, a ja moram malo da spavam“, kaže Sanja i otkriva da nema udvarače otkako je u vezi:

“Nemam udvarača otkako se zna da sam zauzeta, vrlo su odgovorni prema mojoj vezi, niko me ne muva“, rekla je Sanja, prenosi 24sedam.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending