ostanimo u kontaktu

Sa neta

PRIVATNI SNIMAK NATAŠE ŠAVIJE IZ TELEFONA: Starleta na zadnjem sedištu auta, silikoni u prvom planu

Vreme:

Datum:

Nataša Šavija objavila vrući snimak!

Starleta i nekadašnja rijaliti zvezda Nataša Šavija objavila je vrući snimak na društvenoj mreži Instagram, koji je zapalio muškarcima maštu.

Instagram

Naime, Šavija se obukla u vrelo izdanje, a potom se usnimila u kolima, na zadnjem sedištu. Ova poznata starleta vrelim pokretima mamila je uzdahe muškarcima, a grudi su bile u prvom planu.

Lajkovi su se skupljali jedan za drugim, a ona je samo ispromovisala svoje telo koje eksploatiše na platformi ,,Onlyfans“ i za to uzima ozbiljan novac.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu Natašinih vreli snimaka, šta više, slobodno se može reći da je i jedan od onih u kojima je dosta obučenija, nego inače, kako je navikla da bude gola.

Ono što je zanimljivo jeste da je Šavija nedavno isključila opciju da joj se ostavljaju komentari ispod njenog sadržaja koji objavljuje.

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending