ostanimo u kontaktu

Sa neta

Premijer Slovenije smuvao s*ks-bombu: Moćnik uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom misicom! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Profimedia

Par se upoznao preko njene rođene sestre, Robertove sekretarice.

Slovenački premijer Robert Golob i 20 godina mlađa misica Tina Gaber zajedno su se pojavili na dodeli „Prešernovih nagrada“ u Ljubljani i tako potvrdili nagađanja o ljubavnoj vezi, o kojoj se u tamošnjim medijima šuška već neko vreme. 

Robert i Tina i ranije su „uhvaćeni“ zajedno u javnosti, no ovo je jedno od prvih zvaničnih pojavljivanja na koje su stigli „ruku pod ruku“. Premijer Golob ne voli da priča o ljubavi, a nakon izlaska u javnost s Tinom, svi su se zapitali, ko je mlada manekenka koju ljubi? 

Tina je od ranije poznata slovenačkoj javnoj sceni. Bivša je „Miss Hawaiian Tropic“, televizijska voditeljka, preduzetnica, infulenserka, te bivša lobistkinja.

Ova nekadašnja misica na Instagramu ima više od 19.000 pratilaca, a često dali iskustva s putovanja pa je tako 2019. bila i na Tajlandu. Inače je, prema sopstvenom priznanju, veganka i strastvena borkinja za prava životinja. 

O vezi svestrane Tine i Roberta počela su šuškanja pre nekoliko nedelja. Sveži par upoznao se preko njene sestre Urške Gaber. Ona je inače i Robertova bivša sekretarica u kompaniji „Gen-I“, a trenutno radi u kabinetu predsednika Vlade.

Robert Golob prošle godine se razveo od supruge Jane Nemec. Razvod nije javno komentarisao, ali je na televiziji u jednoj slovenačkoj emisiji otkrio da živi sam s decom. 

Inače, Tina i Robert nedavno su zajedno uslikani u prodavnici nameštaja, ali i na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu. Za njihove medije, iz kabineta premijera, tada nisu hteli da komentarišu navode, jer Robert ne želi da govori o svom privatnom životu. 

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending