ostanimo u kontaktu

Sa neta

Poznati se opraštaju od preminulog jutjubera, organizovano i okupljanje u njegovu čast

Vreme:

Datum:

Iznenadna smrt jutjubera Mirka Rašića, mnoge je zatekla a njegove prijatelje ostavila neme.

Mnogi od njih opraštaju se od Mirka na društvenim mrežama, a jedan od njih koji je ovu vest teško primio je popularni influenser i pevač Marko Gačić. On je, pre svega, zatečen vešću da je reč o samoubistvo.

– Brate moj, nije fer. Obećali smo da će naša druženja biti za prepričavanje i da će ih biti još mnogo. Večno ćemo te pamtiti. Neka te anđeli čuvaju. Čekaj me gore da udarimo još po jedan živeli – napisao je pevač potresen uz zajedničku fotografiju.

Tinejdž zvezda Breksvica podelila je na svom Instagram storiju poklon koji je dobila od Mirka, te obećala jedno.

„Hvala ti za sve. Jednog dana ću imati garažu gde ću baš ovu sliku okačiti da nas sve seća na tebe“, napisala je Breskvica.

Inače, u Novom Sadu večeras je organizovan skup u Rašićevu čast.

Podsetimo, poznati jutjuber pronađen je danas mrtav u Surčinu u jednoj hali, a telo je pronašao njegov kolega. Mirko je bio popularni jutjuber koji je snimao videe iz oblasti mehanike i automobilizma.

(FLEX/24sedam)

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending