ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

POZNATI PEVAČ OTKRIO KAKO MU JE DRAGANA MIRKOVIĆ POMOGLA!

Vreme:

Datum:

Željko Samardžić pričao je o početku svoje karijere i prisetio se teških trenutaka. Tada je upoznao i koleginicu Draganu Mirković.

“Kada sam ja kao nepoznat još došao u ove krajeve, sa etiketom izbeglice, sa svoje tri ćerke i mojom suprugom Majom, bila je velika neizvesnost šta će se desiti. Zapravo sam imao samo jednu želju, da preživim i da svojoj deci obezbedim ono što je osnovno. Radio sam jako vredno, pevao sam po poznatim beogradskim lokalima, i skrenuo sam nekako pažnju na sebe ljudima. Od trenutka kad sam osetio da me prigrlio Beograd, da zaista imam dosta prijatelja u Beogradu, da im je drago što sam tu, ja sam se odlučio da ne idem nigde. Između ostalog bila je jedna situacija dok sam pevao u restoranu „Ambasador“, kod jednog divnog i dragog čoveka koji se zvao Rale, nadimak mu je bio Cvećan. Mnogo je dobar bio čovek i poštovao je to što ja radim. Iz tog razloga je me i pozvao da budem u njegovom lokalu koji je u to vreme bio jako popularan. Igrom slučaja se dešavalo da, dok sam ja pevao, da je bilo mnogo poznatih ljudi, glumaca, pevača od Bate Stojkovića do fudbalera, pevača. Dragana Mirković je bila jedna od njih. To je bio naš prvi susret“, rekao je Samardžić.

Dragana Mirković bila je oduševljena njegovim talentom.

“Pevao sam pesmu za pesmom, a ona je bila oduševljena i pohvalila me, mnogo joj se dopalo. To je meni je bilo kao i svaka druga noć. Drago mi je da sam upoznao Draganu Mirković. Ali nijednog trenutka se nisam nadao da ću nakon par nedelja pročitati svoje ime u novinama. Dok je ona davala intervju, rekla je da ima jedan čovek koji je poseban, koji je jako talentovan pevač i poželela mi sreću. I rekla je ‘ja sam ubeđena u to da će taj čovek uspeti, toliko je harizmatičan, toliko nežan’. Dragana voli ljude. Ona je takav čovek. Ljubav se za ljubav daje. Vi morate dati da bi dobili. To je u životu tako. Jednostavno, ja mogu reći, kao što sam neku veče rekao na koncertu u Zagrebu, bio sam gost toj mladoj divnoj Prijovićki. Smatram da je ona moja sestra po duši. E tako mislim i za Draganu, da je ona zaista moja sestra po duši“, bio je iskren Samardžić u emisiji “Rame uz rame sa Draganom“.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending