ostanimo u kontaktu

Sa neta

Ovo je dečko od kog je Rita Ora uzela srpsku zastavu! (VIDEO)

Vreme:

Datum:

Rita Ora, albanska pevačica, pre nekoliko dana je na koncertu u Mađarskoj ponosno nosila srpsku zastavu i ogrtala se njom, iako sada pokušava da se opravda zbog toga. Međutim, sada se oglasio i dečko od kog je Rita uzela zastavu i joj poslao brutalnu poruku.

Sabo Gaga Borivoj, iz Budimpešte, je bio dečko koji je na koncertu albanske pevačice držao zastavu Srbije. On je sada objavio i snimak na kom se vidi da Rita sama uzima zastavu.

U komentarima ispod njegovog videa je pohvaljen zbog svog gesta, ali je upitan i zašto je ona sama uzela zastavu. Njegovo odgovor je mnoge oduševio.

– Zato što i ona sama zna istinu… Kosovo je Srbija – odgovorio je ovaj momak. 

Inače, Borivoje, kako mu je pravo ime je iz mesovitog braka, a majka mu je Srpkinja zbog čega je na festival i poneo čuvenu trobojku.

– Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, isao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili probelm – otkrio je Borivoje za Telegraf.

– Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video – zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo.

– Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za Tiktok. Niko nije viŠe bio sa zastavom Srbije sem mene.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema posle toga, a da je posle koncerta pričao i sa jednim Albancem koji je sve video i rekao mu „da se veoma razočarao u Ritu“.

– Nisam imao nikakav problem posle toga. Pričao sam posle koncerta sa jednim Albancem i rekao sam mu da je ona meni uzela zastavu iz ruke, i on je rekao da je video da nisam ja kriv ništa i da je jako razočaran u nju – završava Borivoje.

Bonus video:

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending