ostanimo u kontaktu

TV

Opšti rusvaj u Zadruzi! Zvezdan pretio Ani, polomio joj krevet, obezbeđenje nije moglo da ga obuzda: Sve ću ti naplatiti!

Vreme:

Datum:

Bio je spreman na sve, svi su bili prestravljeni

Protekle noći je Zvezdan Slavnić napravio potpuni rusvaj u Zadruzi, svađajući se sa svojom bivšom izabranicom Anom Ćurčić.

On je sve vreme pratio Anu u stopu, vređao je i prozivao i nije hteo da se skloni od nje, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti i to s pravom.

– Hajde, pričaj malo o deci, kako si dobra majka, kako si mogla da pregaziš preko svega, da bi ušla ovde da uzmeš neke pare i da bi videla Zvezdana! Klošarko jedna, videćeš za sve! Kuneš se u decu, go*no jedno! Za sve ću da ti naplatim – pričao je Zvezdan, dok je Ana samo klimala glavom.

– Videćeš kad izađeš, klošarko! Neće ti ostati na ovome. Da ti dođeš ovde da me nabadaš. Sad ćeš da vidiš, neću ti dati jedan dan da se smiriš, bolesnice jedna! Go*no cinkaroško – rekao je Zvezdan, a Ana se nadovezala:

– Ja cinkarim? Ti si taj koji cinkari!

Tada je Zvezdan Slavnić potpuno poludeo i skočio na Anu Ćurčić, obezbeđenje ga je sve vreme držalo, a zadrugari nisu znali šta ih je snašlo.

Na trenutak je delovalo da će se smiriti, ali je Zvezdan onda odlučio da ode u spavaću sobu i prevrne Anin krevet, što su mu svi zamerili. 

  

Nastavio je da je vređa potom i u dnevnoj sobi, a kada je obezbeđenje počelo da ga sklanja, potpuno je izgubio razum, popeo se na garnituru, vikao i udarao u ogledalo.

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TV

ŽELJKO MITROVIĆ KAZNIO JOVANU JEREMIĆ, SKINUO JOJ POLA PLATE! EVO I ZAŠTO!

Vreme:

Datum:

Autor:

Jovana Jeremić u emisiji “Novo jutro“ na Pinku ugostila je Željka Mitrovića, koji je saopštio da je kažnjena smanjenjem plate.

Razlog njene kazne je emitovanje privatnog snimka Đorđa Miketića, kome se Mitrović i javno izvinio.

“Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela“, rekao je Željko.

“Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim“, odgovorila je Jovana, a on se nadovezao:

“I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori“, zaključio je Željko Mitrović.

pročitaj više

TV

FILM “NEDELJA“ PREMIJERNO PREDSTAVLJEN MEDIJIMA! HUSA SMRŠAO 20 KILOGRAMA ZBOG ULOGE!

Vreme:

Datum:

Autor:

Film “Nedelja“ o životu Džeja Ramadanovskog predstavljen je danas medijima, uskoro će se naći u bioskopima. Ono što je polazna tačka ovog filma jeste upravo Džejevo detinjstvo, o kome se malo šta znalo.

“Džej je toliko popularan bio ali ono što je ostalo neotkriveno je njegovo detinjstvo. Od toga smo krenuli, to nam je bila premisa. Upoznavajući njegovo detinjstvo shvatio sam da je celo stvaralaštvo krenulo od toga, a tako smo i celu priču zaokružili“, rekao je Bošković.

Dečak koji igra maloletnog Džeja, zove se Alen, a producent Vladan Anđelković ispričao je kako su baš njega izabrali za ulogu.

“Alen se zove dečak koji igra Džeja. Našli smo ga u Skadarliji kako prodaje ruže. Otpevao je pesmu “Nedelja“ i shvatili smo da je neverovatan talenat za glumu. Ne zna da čita, ali jako brzo nauči. Imao je gomilu dijaloga, malo sam se brinuo kako će to funkcionisati, ali sve je išlo odlično.“

“Nisam morao da smršam ali je bilo poželjno da što približnije i vernije prikažemo sliku. Više od 20 kilograma sam smršao, stao sam na vagu kad smo snimili sve. Ćera bi me svaki put pitao kako ti ide sa kilažom (smeh). Njemu je to bio najveći problem ali drago mi je da sam sve uradio kako treba“, zaključio je Husein Alijević Husa.

(24sedam)

pročitaj više

TV

OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT SA BURMOM U EMISIJI! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Pre nekoliko dana u javnost je isplivala informacija da su se Ognjen Amidžić i Mina Naumović venčali u tajnosti. Voditelj je ovu informaciju ubrzo potvrdio.

Sada je Ognjen prvi put u javnosti sa burmom. Tokom svoje emisije Amidži Šou mogla se primetiti zlatna burma na njegovoj ruci, koja je najuočljivija bila tokom prikazivanja sponzora.

Voditelj je otkrio da je Mina uzela njegovo prezime, a par će se uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi.

pročitaj više

Trending