ostanimo u kontaktu

Sa neta

Oglasila se tiktokerka nakon što ju je dečko pretukao (FOTO)

Vreme:

Datum:

Tiktokera Nika Ilčić prijavila je  Marka Arsenijevića, javnosti poznatijeg kao Arsaovde za nasilje u porodici, a policija je istog trenutka reagovala i uhapisala mladića. 

Povodom novonastale situacije, poznata tiktokerka se oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da je dečko fizički nasrnuo na nju, da to nije prvi put, kao i da se čeka dalji policijski postupak. 

– Želim da se oglasim povodom naslova koji su izašli u javnost dana 09.05.2023. godine, te da potvrdim da su isti naslovi tačni. Naime, dana 08.05.2023. godine, pretrpela sam nasilje od strane mog tadašnjeg vanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bilo prvi put da je nadamom vršio fizičko i psihičko nasilje – napisala je ona i otkrila da je danas dala izjavu u tužilaštvu:

– Danas, dana 11.05.2023 godine u Osnovnom javnom tužilastvu u Staroj Pazovi sam dala izjavu u svojstvu oštecene te želim da zamolim medije iz poštovanja prema meni, mojoj porodici, kao i iz poštovanja prema porodici okrivljenog da se suzdrže od daljeg uznemiravanja i iznošenja detalja.

Ona je ovim obraćanjem na Instagramu žele da smiri i zabrinute prijatelje uveravavši ih da je sada na sigurnom.

– Htela bih da obavestim prijatelje, pratioce i sve koji su pokušavali da stupe u kontakt samnom, da iako sam potresena i uznemirena, da sam na sigurnom i da sam okej. Ovim putem želim da se zahvalim svima na porukama podrške i da poručim da kada budem spremna, planiram da koristim svoju platformu za podizanje svesti o psihickom i fizičkom nasilju u porodici. Do tada se više neću oglašavati na ovu temu – napisala je ona i zaključila: 

– Molim vas, nikada nemojte da zaboravite ko ste i koliko vredite, te da ne trpite nikakav vid nasilja i da nasilje prijavite pre nego što postane kasno. Hvala još jednom na podršci, sve vas volim. Vaša, Nika.

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending