ostanimo u kontaktu

Sa neta

Oglasila se Nataša Šavija nakon brutalnog prebijanja: „Usra*u mu se u život!“ (FOTO)

ATAimages

Vreme:

Datum:

Nataša Šavija noćas je brutalno prebijena a osumnjičeni za nasilje je bivši učesnik „Zadruge“ Stefan Karić za kojim policija intenzivno traga.

Kako FLEX saznaje Nataša je otišla na svadbu svojih prijatelja, ali je zbog nesrećnih okolnici završila u bolnici i to sa stravičnim povredama. Posle brutalnog nasilja doktori su otkrili u kakvom je stanju je primljena u bolnicu.

– U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja – rekao je za portparol KCV.

Nataša se obratila, rekavši da će počiniocu da se „us*re u život!“

„Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom tačno je sve, za osobu ne potrvrđujem zbog toka istrage, ali samo da se zna da ću mu se usrati u život jer se za ovo ide na robiju! U bolnici sam, primam terapiju i čekam operaciju, slomljena mi je jagodična kost, a o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac kako se piše) da ne pričam. Ovo mi se nikad u životu nije desilo, a onu devojku je Bog pogledao što se na vreme spasila od psihopate, koji deluje kao cica mica, anđelčić. Zapravo je ženomrzac i naravno samo žene može krvnički da bije. Ali polako, sve će doći na svoje“, navela je Šavija.

Milena Kačavenda, kuma učesnice „Zadruge“ Ane Ćurčić, pružila je Šaviji javnu podršku, nakon koje se ona ponovo obratila preko svog Instagrama.

„Nadam se da će svaki taj ološ dobiti šta zaslužuje-resetke! Cili mi je samo da operacija prođe kako treba i da ta p*čka završi gde treba, a guraću sve dok se to ne desi. A onda bih mu rado dolazila u posetu, da vidim kako je njemu tad tamo lepo. Pa da vidimo hoće da bije zatvorenike tako, najlakše ženu“ – napisala je ona.

Bilo je onih koji su sumnjali u verodostojnost cele priče, rekavši da „neko ko je toliko unakažen ne bi mogao da piše“.

„Po telu nisam udarana, čudno, a malo se raspitaj o prelomima. Pa nisam u nesvesti da ne modu da pišem i pričam, a pritom primam lekove za bolove.. a to ako ne veruješ u povrede, kad bude vreme slikaću izveštaje, pa onda proceni jel mi polomljena jagodična kost i da li sam bila na operaciji. Mislim možda misliš da sam stavila scensku šminku ili je tebi ok pa da muškarac i tako malo zatvori ženi oko. Hvala draga na „podršci“ kao žena, nadam se da ti se ovo neće nikad desiti, pa da vidiš“ – napisala je ona.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending