ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

NATAŠA BEKVALAC ODGOVORILA NA ZLONAMERNE KOMENTARE: “NISAM BOLESNICA!“

Vreme:

Datum:

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je na svom Instagramu podelila pismo Deda Mrazu koje je napisala njena mlađa ćerka Katja. Tada se našla i na meti nekih zlonamernih ljudi, koji su je svojim komentarima optužili da je ona to napisala.

Ona je tokom gostovanja u emisiji “Ekskluzivno“ progovorila o tom pismu, ali i o vaspitanju svojih ćerki.

“Jako mi je žao što veliki broj ljudi tako komentariše, sigurno nisam bolesnica da isfingiram dečiji rukopis ili joj pričala šta da napiše, Bože gospode! Drugačije majčinstvo je s Katjom“, rekla je pa se osvrnula na vaspitanje ćerki.

“One su potpuno drugačije, na drugačiji način se njome bavim, Katja zahteva punu pažnju 24/7. Ja ih vaspitavam i odgajam sama, one su likom vrlo slične. Moj način vaspitavanja je drugačiji, ja sam drugačija. Najvažnije je naći meru i granicu i da se one ne osete da su pod nekom vrstom kontrole, pipava je tema. Malo intenzivnija komunikacija može da odvede u kontru, hvatam neke lepe trenutke. Uvek kad pričamo o tome šta se dešava napolju, ja želim da ona uvek bude bezbedna, da znam njenu lokaciju. Želim da moje dete shvati da smo na istoj strani, da majka nije progonitelj, već prva koju ćeš pozvati kad imaš problem.“

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending