ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

Nataša Bekvalac istakla da ne preteruje u ulozi domaćice!

Vreme:

Datum:

Nataša Bekvalac poznata je po svojim hit izjavama, ovog puta govorila je o ulozi domaćice u svom domu.

“Jesam domaćica ponekad u svojoj kući, ali sad ne mogu da lažem i kažem da dane provodim čisteći, spremajući i kuvajući zato što ja za to vreme radim neke produktivnije stvari. Ponekad radim i to, ali moja kuća je uvek besprekorna, moja deca su savršeno uredna i svaki dan imaju kuvani ručak, tako sam nekako uredila svoj život“, rekla je Nataša pa istakla da ne misli da put do muškog srca vodi preko stomaka.

“Iskreno, uvek bih izbegla muškarce kojima moram prvo da stavim kašiku u usta, a onda da me udahnu, pa sad shvatite to kako hoćete! Ne znam koje su te žene koje zavode muškarce preko stomaka, ali kod mene to nije slučaj.“

Nataša nikada nije priredila muškarcu iznenađenje u novogodišnjoj noći.

“Nisam neko ko je praktikovao iznenađenja za partnera u novogodišnjoj noći zato što sam uglavnom sama, prethodnih šest godina je tako bilo, a godina pre se i ne sećam. Radila sam uvek, ali, u svakom slučaju, nije bilo nekih spektakularnih iznenađenja. Da to pali, čini mi se da bismo bili svi srećni u ljubavi i generalno u životu, a uložili stotinak evra u sve to. Tako da bi to za mene bila najjeftinija investicija, ali, nažalost, nisam te sreće, kao što možete videti“, ispričala je pevačica, prenosi Republika.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending