ostanimo u kontaktu
Flexportal | showbiz | ana nikolić Flexportal | showbiz | ana nikolić

Zvezde i tračevi

Mnogi se pitaju zašto joj ne pomogne?! Ana Nikolić optužuje majku za svoje stanje, ovako je govorila o njoj

Vreme:

Datum:

Pop zvezda na snimaku koji se masovno širi društvenim mrežama, pokazuje rane koje ima na licu, a za svoje loše zdravstveno stanje optužuje i majku.

– Neću da ležim na kožnim odeljenjima, a da ljudi pričaju da imam psihijatrijsko oboljenje i da mi treba psihijatar. To su moje dijagnoze – ispričala je Ana u snimku koji je objavio Hype TV, a zatim pominje i svoju majku:

– Pošto me je majka odvela kod lekara, ona je strašno zabrinuta za mene. Strašno si zabrinuta za mene? Vidi na šta ličim, zbog tebe, ti me vodiš kod lekara! Put do pakla popločan je dobrim namerama – govorila je besno Ana.

Pre 4 meseca, ona je za istu televiziju dala intervju, gde je govorila o tome kakav odnos ima sa mamom.

– Ja sam se majkom bavila mnogo pre i uopšte svojom psihoanalizom, gde je naravno većinu analize činila majka. Na početku terapije, kada mi je doktorka rekla da negde nešto škripi u odnosu sa majkom, ja sam skočila da se svađam sa doktorkom, da mi pokaže diplomu. Ja sam sa majkom u najboljim odnosima, izlazimo u grad i baš je to problem. Da li je normalno da majka izlazi u grad sa ćerkom? Jeste mene majka ranije rodila nego ja Taru, ali svejedno, to nije normalno. Ne mogu majka i ćerka da budu drugarice  – govorila je Ana, a onda istakla da je navikla da u porodici bude dežurni krivac za sve.

– Majka mi je zamerila, što i sebi, ona voli da bude žrtva, a ja ne. Ona je stalno u nekoj ulozi žrtve i njoj nikad ničega nije dovoljno, a ja sam to kod sebe prepoznala. Doktorka mi je objasnila tokom terapije, došle smo do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si pustila kosu, a što baš toliku kosu? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi pre prvog? To mesto ne postoji, ali neka ga izmisle na primer. Iz nekog njenog nezadovoljstva, samo njoj poznatog, što ne znači da je osuđujem. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Ja sam navikla da ne valjam. Ja sam crna ovca familije, prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno. Uopšte ja nemam grešku – ispričala je Ana.

Na društvenim mrežama se dele i fotografije njena majke i nema sumnje da pevačica veoma liči na nju.

Miljana Nikolić

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending