ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O TUČI SA VESNOM RIVAS!

Vreme:

Datum:

Nedavno je pevačica Vesna Rivas opisala situaciju u kojoj je došlo do tuče sa koleginicom Mirom Škorić. Nakon ovog sukoba Saša Popović im je ponudio 100.00 evra da ponove to, ali u ringu za kamere.

Vesna je opisala detaljno ovu situaciju.

“Ja nikoga prva ne napadam. Došla sam u studio kod našeg kolege Raleta, a tu je bila i Cakana. Ona me je tu montirala ako ćemo da pričamo otvoreno. Ona je nazvala Škorićku, s kojom sam tada bila u sukobu, i rekla joj: „E ptičica ti je upravo doputovala iz Crne Gore. Kada sam ušla u studio, svi su bili u šoku. Bili su tu Husa Bitstrit, Cakana, Reni Bugarče, Škorićka i mnogi drugi. Ja sva vesela, pozdravljam se sa svima, kad Škorićka progovara: „Je l’ to ona lajava pevačica?!“ Ja sam joj rekla da ne dam na sebe, a ona mi je tada prišla i rekla mi: „Šta ti ne daš na sebe, hoćeš sad da ti uništim tu lepu facu, da ti izbijem zube?“ Rekla sam joj: „Hajde!“ i izašla. Mi izlazimo napolje, naiđe neki čovek s detetom i ja kažem: „Pridrži mi kučiće!“ Ona me je tad na kvarno uhvatila za šišku. Ja najviše mrzim te udarce iza leđa. Okrenula sam se i zviznula je u čelo, ona je pobelela i odletela. U međuvremenu uskače Rale, neki Pera iz Australije, bilo je brdo ljudi. Uglavnom, mislila sam ubih ženu jer imam tešku ruku. Kad dođe moja čivava, gleda u nju, a ona krenula štiklom da je udari, a ja opet na nju.“

Mira Škorić je gostujući u jednoj emisiji odgovorila koleginici, te prokomentarisala ovu situaciju.

“To je ostalo u 90-im, stvarno“, bila je kratka Mira za Kurir televiziju.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending