ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

MINA KOSTIĆ NE MOŽE DA PREBOLI DŽEJEVU SMRT NI NAKON TRI GODINE!

Vreme:

Datum:

Mina Kostić i Džej imaju zajedničke duetske pesme “Slavija“ i “Nema dalje“, pored toga bili su i privatno veoma bliski. Danas je tačno tri godine od kada legendarni pevač nije među nama, Mina ni dan danas nije prebolela njegov odlazak.

Gostujući u emisiji “Blic dan“ ona se prisetila nekih zajedničkih uspomena.

“Teško mi je svakog dana. Mnogo mi nedostaje. Uvek mi je knedla u grlu kada pevam njegove pesme. Najviše mi nedostaju njegove šale i ko je on ustvari. Najlepše uspomene me vezuju za putovanja, uvek je bilo zezanje. Imala sam tu čast da provedem veliki deo života sa takvom legendom. Kritikovala sam ga kada popije, ali on to nije konstatovao. Imali smo super odnos, mnogo me je voleo i poštovao. Uz njega sam odrasla.“

Istakla je da je mnogo od njega učila, te nastavila da vraća uspomene.

“Mnogo toga sam prošla, nije mi bio potreban savet, ali sam učila od njega. Od devedesetih smo se družili, pevala sam u njegovom klubu, i posle smo snimali zajedno kod Marine i Fute. Malo se spavalo kada sam se družila sa njim, to mi je smetalo, ali sam se brzo navikla. Bez njega nije to to. Kad god se opusti i popije, počne da plače kada me čuje da pevam. Bio je povučen, nije izlazio. Mnogo toga je prošao, bio je razočaran, nažalost se prepustio alkoholu i tom životu. Nije se nikada žalio.“

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending