ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

MILICA PAVLOVIĆ PROKOMENTARISALA DRUŽENJE NA ESTRADI!

Vreme:

Datum:

Milica Pavlović iza sebe nema mnogo javnih sukoba i skandala sa kolegama. Poznato je da je sa pojedinim koleginicama Milica veoma bliska privatno kao i da poslovno pružaju uzajamnu podršku.

Nedavno je Milica Pavlović na adresu Sanje Vučić poslala jedan poklon. Ona nije uspela da stigne na promociju albuma pa joj je poslala mali znak pažnje.

Sanji je bio rođendan i nismo stigle da se vidimo. Ja sam svratila do poslastičarnice, nije mi bilo teško. Sanja je jedna predivna devojka i želela bih da sledeće godine ona krene u jednu veliku koncertnu turneju, kao što smatram da i Tanja Savić, Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš zaslužuju Arenu.“

Milica je istakla da se ne druži sa mnogo kolega sa estrade, ali da na svaki uspeh aplaudira.

“Ja nisam uslovljena da se družim sa svim tim ljudima sa estrade, ali vrlo želim da budem ispravna i da svakom uspehu aplaudiram. Ali Sanja Vučić neka bude kao šlag na tortu da se pridruži nama… Ana Kokić mi se javila i rekla da neće biti u prilici da dođe i strašno joj je žao. Zatim, Milica Todorović, Goran OK band, a mnogi će i doći. 23. decembar i sve ono što će se desiti na sceni tog datuma je moj poklon publici“, rekla je Milica, prenosi Alo.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending