ostanimo u kontaktu

Muzika

MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O DETALJIMA SPEKTAKLA KOJI JE PRIREDILA U ARENI! (VIDEO)

Vreme:

Datum:

Milica Pavlović nakon koncerta koji je održala u subotu u Štark Areni na konferenciji za medije, među kojima je bila i ekipa FLEX portala, govorila je o detaljima koncerta.

Milica je sve prisutne poslužila rakijom svog dede, i istakla da je ovaj koncert posvetila upravo baki i deki.

“Želim da vas poslužim rakijom koju je moj deda pekao te godine kada sam se ja rodila, ’91. Čuvao je tu rakiju kada se desi nešto bitno, za mene je ovo bitno i želim da nazdravim sa svima vama.“

Milica je tokom koncerta otpevala pesmu “Hajde samo da želimo“ iz serije “Porodično blago“.

“Znajući kada će biti ta pesma, pred njenu izvedbu stavila sam slušalice i slušala stranu muziku. Nisam želela da izađem i da se rasplačem jer me je čekalo dosta programa i želela sam da budem na visini zadatka. Ovaj koncert je posvećen njima i teško je da kada očekujete da će vam za te najveće stvari najbliži biti tu. Zato ponavljam ljudima da govore jedni drugima da se vole jer ćete se kajati jednog dana. Meni je i dan danas teško što me deda ne zove u 6 i 15 sa fiksnog telefona, ali to je život.“

Otkrila je i da nije zaradila ovim koncertom, te da je sačekao “minus ko vrata“ koji će nadoknaditi vrednim radom vrlo brzo.

Ona je prokomentarisala i Jelenu Karleušu, koleginicu i prijateljicu, koja je sve prisutne ostavila bez teksta svojom pojavom, pa čak i Milicu.

“Dogovarale smo se u kom ćemo koloritu biti jer je to veoma bitno za ovaj posao. Jelena je kao i ostale moje kolege došla na tonsku probu. Oduševila me je, kada se skinula nisam mogla da prestanem da gledam u nju koliko je zgodna. Dovela je liniju do savršenstva, pored toga što je prelepa. “

Šta je još Milica imala da kaže za naše kamere pogledajte u videu u nastavku:

Muzika

Dragana Mirković počela turneju iz Tuzle i zlatnim slovima se upisala u istoriju humanosti!

Vreme:

Datum:

Autor:

Mnogo puta tokom svoje četiri decenije duge karijere Dragana Mirković pomerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje “Do poslednjeg daha“ uradila nešto što niko pre nje nije – postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Regionalna muzička zvezda objavila je da će čitava turneja osim u znaku hitova koji su obeležili njenu karijeru biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli. Neposredno pre nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan Dragana je imala prilike da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od deset hiljada maraka.

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece bio je ganut gestom folk zvezde koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju omiljenu pevačicu.

“Sreća se uvećava deljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej svuda gde mogu učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osetila sam potrebu da pomognem koliko mogu“, rekla je Dragana.

Vidno ganuta regionalna muzička zvezda izašla je pred publiku i obratila im se sa tugom u glasu.

“Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu“, rekla je folk zvezda koje je potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitova napravivši još jedan nastup za nezaborav.

pročitaj više

Muzika

PRIČA DEČAKA ALENA KOJI IGRA DŽEJA U FILMU “NEDELJA“

Vreme:

Datum:

Autor:

U filmu “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog, njega u dečijim danima glumi dečak Alen, kome je ovo prvo glumačko iskustvo.

“Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kastig, tamo otpevao pesmu “Nedelja“ i uloga je bila njegova. Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čoveka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro“, rekao je producent filma Vladan Anđelković.

pročitaj više

Muzika

CECA RAŽNATOVIĆ O PESMI KOJU JE SNIMILA ZA FILM O DŽEJU!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović juče je objavila pesmu “Za kraj“ snimljenu za film “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog.

Ceca je otkrila kako je došlo do ove saradnje.

“Kako je Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija. Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininh pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato, gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života“, rekla je Ceca.

Film će se u bioskopima širom regiona naći od 18. januara.

pročitaj više

Trending