ostanimo u kontaktu

Muzika

MILICA PAVLOVIĆ POSVETILA KOLEGINICI PESMU “KUČKETINA“!

Vreme:

Datum:

Milica Pavlović održaće koncert u Štark Areni 23. decembra. Pripreme su svakodnevne i Milica se trudi da na koncertu sve bude perfektno.

Ona je odlučila da do koncerta svakog dana otkrije zanimljive, do sada nepoznate, detalje iz određenih pesama koje su ključne u njenoj karijeri.

Ovog puta otkrila je da je pesmu “Kučketina“ posvetila koleginici koja ju je razočarala.

“Verujem da ćemo 23. decembra zapaliti Štark Arenu uz “Kučketinu“. Sećam se, došla ja kod Ljilje Jorgovanović da preslušavamo nove melodije i, pre nego da krenemo da pričamo o muzici, uvek pređemo i neke klasične ženske teme. I ja joj pričam kako sam se pre dolaska kod nje čula sa jednom koleginicom koja me zvala da mi traži tri matrice sa prošlog albuma i koja ne da nije štedela komplimente na moj račun, nego mislim da me tako ne bi hvalila ni rođena sestra da je imam. I završimo razgovor, kad posle tri minuta zvoni telefon – opet ona. Ja se javljam i niko ne odgovara. Slučajno me je pozvala dok joj je telefon bio u džepu. I dok sam proveravala da li to ne radi veza ili me je zaista slučajno pozvala, ja čujem drvlje i kamenje po meni. Ali ne možete da zamislite tu priču i rečnik. Spustim slušalicu i pravim se da me nikad nije pozvala i da nikad nisam sve to čula. Matrice sam uredno poslala… Ljiljin komentar na celu priču je bio: ‘kakva kučketina’. I to je bilo to. Odmah smo znale da je to fraza koja ide u novu pesmu, samo smo se nadovezale na tu temu nekim drugim pričama… ali o njima neki drugi put. I samo da znate i meni je nekad krivo što se album ne zove po ovoj pesmi… ali, mislim da je ipak za ovaj momenat bilo adekvatnije ovo “Lav“ “, napisala je Milica na svom Instagramu.

Muzika

Dragana Mirković počela turneju iz Tuzle i zlatnim slovima se upisala u istoriju humanosti!

Vreme:

Datum:

Autor:

Mnogo puta tokom svoje četiri decenije duge karijere Dragana Mirković pomerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje “Do poslednjeg daha“ uradila nešto što niko pre nje nije – postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Regionalna muzička zvezda objavila je da će čitava turneja osim u znaku hitova koji su obeležili njenu karijeru biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli. Neposredno pre nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan Dragana je imala prilike da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od deset hiljada maraka.

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece bio je ganut gestom folk zvezde koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju omiljenu pevačicu.

“Sreća se uvećava deljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej svuda gde mogu učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osetila sam potrebu da pomognem koliko mogu“, rekla je Dragana.

Vidno ganuta regionalna muzička zvezda izašla je pred publiku i obratila im se sa tugom u glasu.

“Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu“, rekla je folk zvezda koje je potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitova napravivši još jedan nastup za nezaborav.

pročitaj više

Muzika

PRIČA DEČAKA ALENA KOJI IGRA DŽEJA U FILMU “NEDELJA“

Vreme:

Datum:

Autor:

U filmu “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog, njega u dečijim danima glumi dečak Alen, kome je ovo prvo glumačko iskustvo.

“Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kastig, tamo otpevao pesmu “Nedelja“ i uloga je bila njegova. Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čoveka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro“, rekao je producent filma Vladan Anđelković.

pročitaj više

Muzika

CECA RAŽNATOVIĆ O PESMI KOJU JE SNIMILA ZA FILM O DŽEJU!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović juče je objavila pesmu “Za kraj“ snimljenu za film “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog.

Ceca je otkrila kako je došlo do ove saradnje.

“Kako je Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija. Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininh pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato, gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života“, rekla je Ceca.

Film će se u bioskopima širom regiona naći od 18. januara.

pročitaj više

Trending