ostanimo u kontaktu

Muzika

Milica Pavlović otkrila datum koncerta u Areni i ovo obećala fanovima (FOTO)

Vreme:

Datum:

Milica Pavlović je još prošle godine otkrila da je zakazala veliki koncert u Beogradu, ali je zatim i istakla kako će datum da čuva u strogoj tajnosti sve dok ne dođe pravi momenat da je saopšti.

Danas je, po svemu sudeći, taj dan – kada je konačno fanovima dala na znanje da mogu da počnu da se spremaju za drugu polovinu decembra, kada će ona dati sve od sebe da im datum 23. ostane urezan u sećanju.

– Sigurno ste čuli za priču o maloj devojčici iz Bunibroda koja je došla u Beograd samo sa jednom misijom – da ostvari svoje snove. I sada, dok sve ovo pišem imam veliku tremu, osećam kako mi celo telo podrhtava i ogromnu odgovornost prema vašoj podršci i veri u mene svih ovih godina. Došao je momenat da vam se na najbolji mogući način odužim za svu ljubav koju ste mi pružili – pisala je Milica na svom Instagramu i dodala:

– Od samog početka karijere sam verovala da su ozbiljna posvećenost, rad i trud nešto što će mi pomoći da ostvarim sve svoje snove. Bio je to veoma ozbiljan i težak put, ali sigurna sam da danas ne postoji srećnija osoba od mene. „Štark arena“. 23. decembar 2023. godina. Obećavam vam da ću kao nikada do sada dati sve od sebe da ta noć bude nezaboravna. I za vas i za mene! Dobro se spremite, jer ja sam ozbiljno shvatila i ovo svoje obećanje! A dobro se znamo… Volim vas – poručila je Pavlovićeva.

Muzika

Dragana Mirković počela turneju iz Tuzle i zlatnim slovima se upisala u istoriju humanosti!

Vreme:

Datum:

Autor:

Mnogo puta tokom svoje četiri decenije duge karijere Dragana Mirković pomerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje “Do poslednjeg daha“ uradila nešto što niko pre nje nije – postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Regionalna muzička zvezda objavila je da će čitava turneja osim u znaku hitova koji su obeležili njenu karijeru biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli. Neposredno pre nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan Dragana je imala prilike da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od deset hiljada maraka.

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece bio je ganut gestom folk zvezde koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju omiljenu pevačicu.

“Sreća se uvećava deljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej svuda gde mogu učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osetila sam potrebu da pomognem koliko mogu“, rekla je Dragana.

Vidno ganuta regionalna muzička zvezda izašla je pred publiku i obratila im se sa tugom u glasu.

“Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu“, rekla je folk zvezda koje je potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitova napravivši još jedan nastup za nezaborav.

pročitaj više

Muzika

PRIČA DEČAKA ALENA KOJI IGRA DŽEJA U FILMU “NEDELJA“

Vreme:

Datum:

Autor:

U filmu “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog, njega u dečijim danima glumi dečak Alen, kome je ovo prvo glumačko iskustvo.

“Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kastig, tamo otpevao pesmu “Nedelja“ i uloga je bila njegova. Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čoveka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro“, rekao je producent filma Vladan Anđelković.

pročitaj više

Muzika

CECA RAŽNATOVIĆ O PESMI KOJU JE SNIMILA ZA FILM O DŽEJU!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović juče je objavila pesmu “Za kraj“ snimljenu za film “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog.

Ceca je otkrila kako je došlo do ove saradnje.

“Kako je Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija. Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininh pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato, gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života“, rekla je Ceca.

Film će se u bioskopima širom regiona naći od 18. januara.

pročitaj više

Trending