ostanimo u kontaktu

TV

Milena Kačavenda se obrušila na Anu Ćurčić: Nije mi rekla ni hvala, nismo mi kume niti smo to ikada bile

Vreme:

Datum:

Dugogodišnje prijateljstvo Ane Ćurčić i njene kume Milene Kačavende se gotovo svakodnevno dovodi u pitanje zbog kontradiktornosti u izjavama bivše zadrugarke. 

Fanovi Ćurčićeve tvrde da su slali novac za zadrugarku, dok Ana kaže da ona ništa nije uzela. Tim povodom oglasila se i Kačavenda ističući da ona takođe ništa od poklona nije uzela, a potom se obrušila i na kumu. 

– Biti drugo mesto nije mala stvar u onom leglu zmija. Da nije bilio mene, ne bi bilo Ace Bulića i ne bi Ana osvojla toliko glasova. Sve je to jedna velika istina! Za sve njene kontradiktornosti, ja sam mesecima radila. Možda jesam preterala, možda sam bila ostrašćena kako je rekla, da sam htela da ga uništi, jesam… Ali, mnogo toga nije tačno. Ono što je spomenula kod Šopićke, rekla sam joj privatno, a ona je to rekla javno, zato ću ja sada morati da spomenem. Bila sam drug do koske i do zadnje kapi krvi. Od danas, sve što bude rečeno, a da nije istina, zakonski ćemo rešavati. Ja nisam profesionalni PR ali očigledno mi nije išlo toliko loše, maksimalno sam se trudila – kazala je Milena i nastavila:

– Za novac i za one priče ja prvi put čujem. Ja ne znam ko su ljudi iz grupe „Feniks“, niti sam učlanjena iz te grupe. Meni su Aca Bulić i Anina ćerka rekli da su u pitanju prevaranti, te sam sve blokirala jer me takve stvari ne interesuju. Nakon toga nastala je grupa „Lavice“, a o Hristini iz Bujanovca, govoriću posebno. Bila je plaćena za to što je radila, a ja to nisam ni znala. Poslednje dve nedelje, ta grupa je radila protiv mene. Osuđivali su me, na primer, zašto sam rekla da Bulić ima suprugu kod kuće, jer to šteti Ani… Na kraju sam bila blokirana i izbačena iz te grupe. U jednom momentu su govorili da mi je loš odabir za haljinu… – nastavljala je Milena.

Kačavenda je istakla ni da joj se ne dopada Anin pristup prema njoj, ističući da je ona sve što je radila, radila iz najbolje namere. 

– Mislila sam da sam zaslužila jedno „hvala“, od Ane koje nisam dobila. Ta neka iz Bujanovca ispada da je bitnija od kume koja je tu 30 godina. Novac nikada nisam uzela, a jednom kada sam na Instagramu napisala da neko ukoliko neko želi da joj pošalje poklon da se obrati meni, njena ćerka me je zamolila da obrišem jer ispada da prosim. Neka mi neko da potvrdu da sam uzela novac – izjavila je Milena.

Veliku zabunu je u u emisiji Narod pita napravila Ana kada je na pitanje da li joj je Milena kuma, nakon kratke pauze rekla samo: „Hajmo na neku drugu temu“. Kačavenda je zato htela javno da joj uzvrati rečima: 

– Ona je imala dramsku pauzu od 20 sekundi na to pitanje. Evo, ja kažem, Ana i ja nismo kume, niti smo ikada bile – izjavila je Milena.

(24sedam)

TV

ŽELJKO MITROVIĆ KAZNIO JOVANU JEREMIĆ, SKINUO JOJ POLA PLATE! EVO I ZAŠTO!

Vreme:

Datum:

Autor:

Jovana Jeremić u emisiji “Novo jutro“ na Pinku ugostila je Željka Mitrovića, koji je saopštio da je kažnjena smanjenjem plate.

Razlog njene kazne je emitovanje privatnog snimka Đorđa Miketića, kome se Mitrović i javno izvinio.

“Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela“, rekao je Željko.

“Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim“, odgovorila je Jovana, a on se nadovezao:

“I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori“, zaključio je Željko Mitrović.

pročitaj više

TV

FILM “NEDELJA“ PREMIJERNO PREDSTAVLJEN MEDIJIMA! HUSA SMRŠAO 20 KILOGRAMA ZBOG ULOGE!

Vreme:

Datum:

Autor:

Film “Nedelja“ o životu Džeja Ramadanovskog predstavljen je danas medijima, uskoro će se naći u bioskopima. Ono što je polazna tačka ovog filma jeste upravo Džejevo detinjstvo, o kome se malo šta znalo.

“Džej je toliko popularan bio ali ono što je ostalo neotkriveno je njegovo detinjstvo. Od toga smo krenuli, to nam je bila premisa. Upoznavajući njegovo detinjstvo shvatio sam da je celo stvaralaštvo krenulo od toga, a tako smo i celu priču zaokružili“, rekao je Bošković.

Dečak koji igra maloletnog Džeja, zove se Alen, a producent Vladan Anđelković ispričao je kako su baš njega izabrali za ulogu.

“Alen se zove dečak koji igra Džeja. Našli smo ga u Skadarliji kako prodaje ruže. Otpevao je pesmu “Nedelja“ i shvatili smo da je neverovatan talenat za glumu. Ne zna da čita, ali jako brzo nauči. Imao je gomilu dijaloga, malo sam se brinuo kako će to funkcionisati, ali sve je išlo odlično.“

“Nisam morao da smršam ali je bilo poželjno da što približnije i vernije prikažemo sliku. Više od 20 kilograma sam smršao, stao sam na vagu kad smo snimili sve. Ćera bi me svaki put pitao kako ti ide sa kilažom (smeh). Njemu je to bio najveći problem ali drago mi je da sam sve uradio kako treba“, zaključio je Husein Alijević Husa.

(24sedam)

pročitaj više

TV

OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT SA BURMOM U EMISIJI! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Pre nekoliko dana u javnost je isplivala informacija da su se Ognjen Amidžić i Mina Naumović venčali u tajnosti. Voditelj je ovu informaciju ubrzo potvrdio.

Sada je Ognjen prvi put u javnosti sa burmom. Tokom svoje emisije Amidži Šou mogla se primetiti zlatna burma na njegovoj ruci, koja je najuočljivija bila tokom prikazivanja sponzora.

Voditelj je otkrio da je Mina uzela njegovo prezime, a par će se uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi.

pročitaj više

Trending