ostanimo u kontaktu

Sa neta

Marija Šerifović oduševljena, otkrila svog favorita ovogodišnje Evrovizije: „Bravo, devojko!“

Vreme:

Datum:

Prvo polufinalno veče najpoznatijeg muzičkog takmičenja na svetu, „Evrovizije“, biće održano večeras, a pevačica Marija Šerifović otkrila je ko je njen favorit.

Večeras će i predstavnik naše zemlje, Luke Black, nastupati i to pod rednim brojem tri, a pored njega, za prolazak u veliko finale boriće se još 14 zemalja. Jedna od njih biće i svima dobro poznata Lorin, predstavnica Švedske, koja je sa pesmom „Euforija“ 2012. godine odnela pobedu u Azerbejdžanu.

Lorin je i ove godine rešila da okuša sreću i pokuša da po drugi put donese pobedu svojoj državi, a pevačica Marija Šerifović oglasila se na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je upravo Lorin njen favorit.

Naime, Marija je objavila deo njenog nastupa i javno otkrila koliko joj se dopada njena ovogodišnja numera.

– Ovo mora da pobedi, napred devojko! – napisala je Marija.

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending