ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

MAJA BEROVIĆ IZJAVOM POTKAČILA JELENU KARLEUŠU?!

Vreme:

Datum:

Sinoć se na crvenom tepihu, na proslavi 16. rođendana Hello Magazina pojavila i Maja Berović. Retko imamo priliku da je vidimo na događajima, zbog obaveza kojima je posvećena.

Ona je ovom prilikom prokomentarisala i koleginicu Jelenu Karleušu koja, poznato je, ranije nije imala lepe reči za nju. Sinoć su se našle na istom događaju.

“Često volim da kažem da zavidim mojim muškim kolegama zbog vremena koje trošim na spremanje za ovakve događaje. Njima treba jako malo vremena, a nama pola dana. Samo na tome im zavidim, lepo je biti žena“, rekla je Maja i osvrnula se na to šta bi radila da je muško.

“Nikada nisam razmišljala o tome, verovatno bih se dobro najela jer se muškarcima prašta da imaju kilogram viška, a nama ne.“

Zatim je odgovorila na pitanja o albumima Jelene Karleuše kao i da li će se sa koleginicom pozdraviti.

“Naravno da sam čula, sve što izađe u našoj zemlji moram da čujem. Jedino ako ste gluvi, ali i tada imate slušne aparate. Nije bitno da li se to sviđa meni ili mojim kolegama, jedino što je relevantno jeste, da li se sviđa publici“, rekla je Maja pa nastavila.

“Ja nemam konflikt ni sa kim, mogu da pozdravim bilo koga. Nikada za ovih 18 godina nisam nikoga uvredila, zaista mogu da pozdravim bilo koga“, zaključila je Maja.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending