ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

LEPA BRENA PRIZNALA DA JE MNOGO PUTA ŽELELA DA ODUSTANE OD KARIJERE!

Vreme:

Datum:

Lepa Brena neumorno i svakodnevno radi, na snimanju novogodišnjeg programa za RTS otkrila je koliko joj to nekada teško pada, i da je bilo momenata kada je poželela da odustane.

Istakla je da ne bi radila sve isto kada bi imala priliku da krene od početka.

“Radim aktivno 42 godine. U čitavom tom procesu je uvek bilo da svaka nova, mlada, pametna žena koja se pojavi, ili žele da vas stave pod svoje i da neko upravlja vama, to nije menadžer, to je neko ko vas gleda kao zlatnu koku. Ili žele da vas ograniče, da budu destruktivni prema vama, vašoj mladost, lepoti, uspehu. U svim tim situacijama treba biti pametan i ničiji, samo svoji. Ja sam odlučila da budem samo svoja i da napravim ozbiljan tim oko sebe, da vidim šta mogu. Uvek se za mlade i lepe devojke pitaju ko joj je sponzor, ko joj je nešto platio, kupio, a ja sam sve to sama. Sve je teško ako imate zaista dobre rezultate. Uvek treba biti istrajan, uporan… I kada je teško, prosto, čovek se isplače, klekne, plače jedno veče, a već sledeće veče ne možeš više da plačeš zato što moraš da nastaviš dalje, to je život.“

Brena misli da je muškarcima mnogo lakše, jer ne prolaze isto što i žene.

“Mislim da je veoma važno da naučite od tih uspona i padova, kad vas boli grlo, stomak, kada rađate decu… Jer nijedan muškarac ne mora da se odrekne svoje karijere da bi bio devet meseci trudan, tako? Ili taj duševni bol kada rodite dete, pa morate da ga ostavite sa mesec, dva, jer morate da idete da radite. To je sve život. Međutim, ako me pitate da li bih ja sada sve to ponovo uradila, rekla bih nikada više u životu. Rekla bih da bih ja volela da budem muškarac, koji ne mora da se odriče nego samo ideš napred, ideš napred… Prođe jedna devojka, dođe druga. Muškarcima je milion puta lakše. Zato sam uvek na strani pravih muškaraca i pravih žena“, zaključila je Brena.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending