ostanimo u kontaktu

Muzika

Kaya smuvala direktora! (VIDEO)

Vreme:

Datum:

Pop pevačica Kararina Ostojić Kaya, stavila je tačku na veze s sportistima i uplovila u emotivni odnos s kontroverznim biznismenom, direktorom ozbiljne kompanije! 

Naime, atraktivna brineta snimila je hit pesmu „Direktore“ koju potpisuje Cobi, ekranizovala ju je Infiniti produkcija, a koju je donela verno i autentično kao da je posredi autobiografska numera. Kaya poručuje svom muškarcu da se ne igra sa njom jer je luđa od njega te da će mu debelo naplatiti bude li samo pokušao da je prevari. 

Budući da je napravila malu diskografsku i medijsku pauzu, ovoga puta je čvrsto rešena da je nadomesti i vrati se na velika vrata. Jedna od naših najboljih pevačica numerom „Direktore“ najavljuje nove pesme i projekte kojima će, bez sumnje obradovati sve one koji vole njen vokal. 

– Pesma „Direktore“ nije autobiografska, mada ovde i nije akcenat na zvanju nego na muškarcu kao takvom. Verujem da svaka žena koja voli i sebe daje u potpunosti, ne dozvoljava da je druga strana vuče za nos, laže, maže, vara… Kada sam prvi put čula ovu numeru, kada mi je Cobi pustio demo snimak, odmah sam znala da je to moja pesma. Ako „vozi“ i „radi“ mene, onda verujem da će se i ostale žene, devojke, pronaći. Ovo je samo početak onoga što vam pripremam- rekla nam je Kaya koja je novu pesmu odlučila da na svoj Jutjub kanal pusti baš na Uskrs.

– Nadam se da će mi jedan od naših najradosnijih praznika doneti sreću, te da će pesma brojati milionske preglede, rekla je ona kroz smeh.

U ovom video ostvarenju pevačica izgleda bolje nego ikada, a tome su, kako nam je otkrila, zaslužni naporni treninzi i balansirana ishrana.

Muzika

Dragana Mirković počela turneju iz Tuzle i zlatnim slovima se upisala u istoriju humanosti!

Vreme:

Datum:

Autor:

Mnogo puta tokom svoje četiri decenije duge karijere Dragana Mirković pomerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje “Do poslednjeg daha“ uradila nešto što niko pre nje nije – postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Regionalna muzička zvezda objavila je da će čitava turneja osim u znaku hitova koji su obeležili njenu karijeru biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli. Neposredno pre nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan Dragana je imala prilike da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od deset hiljada maraka.

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece bio je ganut gestom folk zvezde koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju omiljenu pevačicu.

“Sreća se uvećava deljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej svuda gde mogu učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osetila sam potrebu da pomognem koliko mogu“, rekla je Dragana.

Vidno ganuta regionalna muzička zvezda izašla je pred publiku i obratila im se sa tugom u glasu.

“Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu“, rekla je folk zvezda koje je potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitova napravivši još jedan nastup za nezaborav.

pročitaj više

Muzika

PRIČA DEČAKA ALENA KOJI IGRA DŽEJA U FILMU “NEDELJA“

Vreme:

Datum:

Autor:

U filmu “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog, njega u dečijim danima glumi dečak Alen, kome je ovo prvo glumačko iskustvo.

“Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kastig, tamo otpevao pesmu “Nedelja“ i uloga je bila njegova. Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čoveka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro“, rekao je producent filma Vladan Anđelković.

pročitaj više

Muzika

CECA RAŽNATOVIĆ O PESMI KOJU JE SNIMILA ZA FILM O DŽEJU!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović juče je objavila pesmu “Za kraj“ snimljenu za film “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog.

Ceca je otkrila kako je došlo do ove saradnje.

“Kako je Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija. Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininh pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato, gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života“, rekla je Ceca.

Film će se u bioskopima širom regiona naći od 18. januara.

pročitaj više

Trending