ostanimo u kontaktu

Sa neta

Karleuša žestoko odgovorila tviterašima: Bolesnika treba da uhapse (VIDEO)

Vreme:

Datum:

Jelena Karleuša sinoć je gostovala na televiziji „Pink“ nakon pet godina, a emisija „Hit tvit“ privukla je ogromnu pažnju milionskog auditorijuma, ali i lavinu komentara na društvenim mrežama.

Karleuša je iznela svoje stavove na razne aktuelnosti u ovim teškim danima za Srbiju, a jedan tviteraš žestoko je osudio njeno izlaganje, a čak joj je i zapretio.

Jeleni su sinoć pretnje uputile osobe koje ne stoje imenom i prezimenom iza svojih naloga, što je Karleušu posebno iznerviralo, te im je žestoko odbrusila putem svog Instagrama.

– Već sam objavio ovo, ali moram opet. Ako je iko sretne negde samo neka joj gestikulira da puca u nju… Da je podseti na ovu gnusnu izjavu: „Koliko puta se desilo pucanje u školi kod nas? Nijednom. Imamo rijalitije i svašta u medijima. Znači koliko puta se desilo? Je l’ to neka praksa kod nas pa se  sad borimo i dižemo narod na ustanak?“ Stoka raspala… – napisao je tviteraš, a Jelena je odgovoirla:

– A ja gestikuliram srednji prst za sve bolesnike poput ove bezimene p***ice, sa društvenih mreža, pogotovu sa Tvitera, koji pozivaju na nasilje i mržnju. Vi bi da gestikulirate pucanje u ženu, je l’? U zemlji gde se nemilosrdno ubijaju žene? Ovog bolesnika sada treba da privede policija i da mu se objavi slika, pa da vidimo koliko je p***ica stvarno hrabra. Uh, kako sam g**nima nanu naninu. Kraljesvki i sa zadovoljstvom – odgovorila je Jelena.

Karleuša je potom predložila da društvene mreže poput Tvitera uvedu verifikaciju imena, kako bi svako ko da sebi za pravo da nešto napiše, stajao iza svojih reči.

– Društvene mreže poput Tvitera, koje u Srbiji predstavljaju kor mržnje i poziva na nasilje protiv svakog, moraju da uvedu verifikaciju imena. da nema više lažnih profila jer se iza njih kriju ozbiljno poremećeni umovi. Doduše hrabri samo na tastaturi, a p***rine u pravom životu, ali mi kao društvo moramo da se borimo protiv sajber nasilja. Počela bih velikom akcijom polcije koja pre IP adresa može svakom da uđe u trag, javnom objavom slika i imena tih poremećenih skotova i adekvatnom zatvorskom kaznom – zahteva Karleuša. 

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša stiže na snimanje emisije „Hit Tvit“.

(FLEX/24sedam)

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending