ostanimo u kontaktu

Sa neta

Karleuša udarila na Brenu, oplela i po njenom saradniku – nije birala reči!

Vreme:

Datum:

Jelena Karleuša ne prestaje sa skandaloznim izjavama na račun koleginica, pa pošto je podelila objavu jedne korisnice društvne mreže, koja je Brenu nazvala „začetnikom treša“, sada je udarila i na njen stajling.

Ona je prokomentarisala ono što je Brena nosila kada se pojavila kao gošća na drugom koncertu Aleksandre Prijović u Areni.

– Ko oblači onako moju voljenu Brenu i zašto taj nije u zatvoru zbog zločina? – napisala je prvo Karleuša.

Potom je saznala ko je Brenin stilista, pa je bez biranja reči oplela i po njemu.

– Joj sad mi rekoše da mučeni Boris Demonde pravi Breni onaj pakao. Ljudi, taj nesrećni lik nije nikakav dizajner, prijavio se na audiciju za igrače, za moj koncert na Ušću samo da bi me upoznao, kao moj fan. Naravno, nije prošao ali je počeo da mi šalje neke lančiće koje je pravio i meni bilo žao pa sam mu pomogla i dala hleb u ruke. A onda je lik počeo da priča bajke kako se druži sa mnom, čuva mi decu itd, pa sam ga odje*ala. Pevačice, pazite se lažnih dizajnera – zaključila je Karleuša.

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana nazvala Aleksandru Prijović „trešom“ i rekla da je njena muzika iz 2001. godine, a potom se pravdala da nije mislila na nju.

24sedam

Bonus video:

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending