ostanimo u kontaktu

TV

JOVANA JEREMIĆ O NOVOM IZABRANIKU I BUDUĆOJ SVEKRVI!

Vreme:

Datum:

Jovana Jeremić nedavno je otkrila da uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem. Istakla je da je Dragan osvojio time koliko je brižan prema njoj, kao i da joj se buduća svekrva već našla pri ruci.

“Brigom o meni. Važno mu je kako se osećam i da li mi je u toku dana teško. Žena koja ima ovakvu karijeru kakvu ja imam, ima mnogo izazova. Milion puta je lakše onim ženama koje su manje uspešne jer lakše da balansiraju. Dragan mi se našao pri ruci, on je moj zaštitnik. Moja ćerka Lea je pre nekoliko dana bila prehlađena, a Draganova majka ju je čuvala“, Jovana je potom iskreno rekla po čemu se Dragan razlikuje od njenog bivšeg muža.

“Mnogo je jači, pre svega kao muškarac, zatim i kao biznismen. Organizovaniji je i spremniji da ženi poput mene pruži sigurnost“, rekla je voditeljka, pa otkrila da li planira venčanje i decu u narednoj godini.

“Ne razmišljam. Ja sam već bila udata, a Dragan je bio oženjen. Nama je prioritet da budemo srećni. Moj cilj nije da su udam u njegovo domaćinstvo jer imam svoje nekretnine i novac koji sam krvavo zaradila. Nije mi u interesu da se udajom oparim ili obogatim, kao što bi to uradilo 99 posto žena da im je on “dopao šaka“ ili kao što je meni “upala kašika u med“. Imaću sina, ali ne u sledećoj godini. Naredne godine sebi želim samo još veću karijeru, više novca, skupih stvari i putovanja. Sebi ću sina roditi tek oko 38. godine.“

TV

ŽELJKO MITROVIĆ KAZNIO JOVANU JEREMIĆ, SKINUO JOJ POLA PLATE! EVO I ZAŠTO!

Vreme:

Datum:

Autor:

Jovana Jeremić u emisiji “Novo jutro“ na Pinku ugostila je Željka Mitrovića, koji je saopštio da je kažnjena smanjenjem plate.

Razlog njene kazne je emitovanje privatnog snimka Đorđa Miketića, kome se Mitrović i javno izvinio.

“Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela“, rekao je Željko.

“Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim“, odgovorila je Jovana, a on se nadovezao:

“I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori“, zaključio je Željko Mitrović.

pročitaj više

TV

FILM “NEDELJA“ PREMIJERNO PREDSTAVLJEN MEDIJIMA! HUSA SMRŠAO 20 KILOGRAMA ZBOG ULOGE!

Vreme:

Datum:

Autor:

Film “Nedelja“ o životu Džeja Ramadanovskog predstavljen je danas medijima, uskoro će se naći u bioskopima. Ono što je polazna tačka ovog filma jeste upravo Džejevo detinjstvo, o kome se malo šta znalo.

“Džej je toliko popularan bio ali ono što je ostalo neotkriveno je njegovo detinjstvo. Od toga smo krenuli, to nam je bila premisa. Upoznavajući njegovo detinjstvo shvatio sam da je celo stvaralaštvo krenulo od toga, a tako smo i celu priču zaokružili“, rekao je Bošković.

Dečak koji igra maloletnog Džeja, zove se Alen, a producent Vladan Anđelković ispričao je kako su baš njega izabrali za ulogu.

“Alen se zove dečak koji igra Džeja. Našli smo ga u Skadarliji kako prodaje ruže. Otpevao je pesmu “Nedelja“ i shvatili smo da je neverovatan talenat za glumu. Ne zna da čita, ali jako brzo nauči. Imao je gomilu dijaloga, malo sam se brinuo kako će to funkcionisati, ali sve je išlo odlično.“

“Nisam morao da smršam ali je bilo poželjno da što približnije i vernije prikažemo sliku. Više od 20 kilograma sam smršao, stao sam na vagu kad smo snimili sve. Ćera bi me svaki put pitao kako ti ide sa kilažom (smeh). Njemu je to bio najveći problem ali drago mi je da sam sve uradio kako treba“, zaključio je Husein Alijević Husa.

(24sedam)

pročitaj više

TV

OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT SA BURMOM U EMISIJI! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Pre nekoliko dana u javnost je isplivala informacija da su se Ognjen Amidžić i Mina Naumović venčali u tajnosti. Voditelj je ovu informaciju ubrzo potvrdio.

Sada je Ognjen prvi put u javnosti sa burmom. Tokom svoje emisije Amidži Šou mogla se primetiti zlatna burma na njegovoj ruci, koja je najuočljivija bila tokom prikazivanja sponzora.

Voditelj je otkrio da je Mina uzela njegovo prezime, a par će se uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi.

pročitaj više

Trending