ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

JELENA KARLEUŠA OTKRILA ŠTA DUŠKO MISLI O NJENOJ ISPOVESTI

Vreme:

Datum:

Jelena Karleuša danas je održala konferenciju povodom svog nastupa za reprizu dočeka 2024. godine. Tom prilikom osvrnula se i na svoju ispovest, u kojoj je govorila i o svojim brakovima, a o kojoj danima bruji javnost.

Upitana je za Duškovu reakciju, takođe i da li se Bojan Karić oglašavao nakon ispovesti.

“Bojan se nije oglasio, Duško nema nikakav komentar u kući. Čekam tužbu od advokata, možda će se advokat oglasiti, on to voli. Niko nije preterano reagovao. Iako su reakcije bile pozitivne, ne znam šta mi je bilo“, rekla je Jelena, pa prokomentarisala reakcije javnosti.

“Prokuljalo je sve ono što je čučalo u meni. Ne znam šta je toliko “trigerovalo“ ljude da plaču, promene mišljenje o meni, da vide da ja imam i tu nežniju stranu. Morala bih iznova i iznova da preživim ono što sam govorila, zato nisam odgledala ponovo taj intervju. Nisam zagrebala ni tri odsto od onoga što jeste moj život zapravo.“

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending