ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

JELENA KARLEUŠA OPLELA PO BJELOGRLIĆU! MREŽE IZGORELE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Jelena Karleuša ne prestaje sa javnim ratovima. Ovog puta “na tapetu“ je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić. Diva je žestoko oplela po njemu na svom Instagramu.

Nakon njegovog obraćanja o svojim serijama i filmovima, on je pomenuo kompanije sa kojima je sarađivao. Među pomenutima su bili MTS i Telekom Srbija, poznato je, kompanije u državnom vlasništvu. Ovo je pevačicu veoma razbesnelo.

“Kad se desio zločin u Ribnikaru i potresao Srbiju užasom, narod je spontano izašao na ulice da pokaže solidarnost, da pokaže jedinstvo, da smo jaki kad nam je najteže. To je bio masovni ispraćaj na večni počinak naše mrtve dece. A onda se desio sunovrat ljudskosti i pokazatelj da nekima ništa nije sveto. Desila se zloupotreba naroda u teškom zapaljivom trenutku od strane onih koji kao lešinari vide priliku da politički profitiraju na smrti. Tužan skup i naivan narod preko noći i bez dozvole nacije preokrenut je u politički miting, sa plaćenim govornicima, tobož zabrinutim glumcima i lako manipulativnim studentima. Jedan od „ugroženih sugrađana“ i govornika protiv predsednika kog je nazvao krivcem, bio je i ovaj glumac. Sad kad slušate ove njegove reći shvatate koliko je sve bila laž. Shvatate da ste naseli. Ja nikada neću zaboraviti linč koji sam preživela od strane mnogih od vas, samo zato što sam tada govorila istinu koja se nije dopala tim „borcima protiv nasilja“. Linč su doživela i moja deca, ali za njih nije bilo milosti“, poručila je ona, pa dodala:

“Stavljena mi je meta na čelo, a laž da sam za reči tada koje sam izgovorila dobila milione „vaših para“ postala je razlog brutalnog napada i opravdanje za javni atetnat na moju ličnost. Mnogi od vas su se priključili tome. Mnogi moji „prijatelji“ pokazali su pravo lice i pridružili se rulji botova po društvenim mrežama. Doživela sam maltretiranje i u rođenoj kući. Bila sam sama svoja odbrana i štit mojoj deci, niko mi nije pružio ruku. Svi ste gledali linč i ćutali. Bravo. Jedini ko je pokušao javno da me odbrani je bio predsednik Srbije, ali on ima muku i svoju decu i porodicu da odbrani od ovih boraca protiv nasilja. Ipak hvala mu, ja to ne zaboravljam.  Sada kad vidite kako je sve bila politička igra, kad vidite da su vas slagali i izmanipulisali vaši omiljeni glumci punih džepova, zatim razni borci za prava, sad kad ste ispali majmuni ne očekujem da se pojedinačno izvinite za bol koju ste mi po ko zna koji put naneli jer sam ja tradicionalno preživela. Samo sam htela da kažem da neću nikada oprostiti. Mnogi od vas napadača na jednu ženu i majku, istinu i hrabre ljude ne zaslužuju, a pogotovo ne oproštaj Jelene Karleuše koju ovo balkansko nebo niti razme niti zaslužuje“, završila je Karleuša.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending