ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

JELENA KARLEUŠA ISKRENO O PRITISKU KOJI TRPE NJENE ĆERKE

Vreme:

Datum:

Jelena Karleuša nedavno je otvorila dušu za Kurir televiziju. Tom prilikom govorila je o svojim ćerkama, o izazovima i pritisku koji trpe zbog njene popularnosti.

Deca su mali imitatori onoga što vide u porodici, u kući od majke. S godinama su sigurno sve svesnije. Pa vrlo, vrlo, one su odavno svesne svega. Nemojte uopšte da mislite da deca već sa 2-3 godine nisu svesna. Mi smo i kao mali, ja se sećam svake svađe mame i tate i sećam se da čak kad su se svađali ispred mene, ja sam imala 2-3 godine i ja se sećam da je moj tata mami rekao, kad mu je rekla, “nemoj pred detetom da mi govoriš to, sluša, gleda dete“ ili tako, a on je rekao, “ma mala je šta, ona zna“. Ja sam sedela na podu, igrala sam se s igračkama, pravila sam se luda i sećam se moje misli, imala sam 2-3 godine kad sam rekla, oni misle da ja njih ne razumem, a ja sve razumem.“

“Nika voli da komunicira, Nika je pametnica, Atina je dosta povučena, ali su oduševljene i one se dive, mami. Lepo je to videti u svom detetu da te gleda sa divljenjem“, rekla je Jelena za Kurir.

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending