ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

JAMI PONOVO PROKOMENTARISALA BARBARU BOBAK!

Vreme:

Datum:

Jasna Milenković Jami nedavno je potkačila mlađe kolege koji pevaju tuđe hitove i na njima grade karijeru. Ove njene opaske vrlo brzo su svi povezali sa pevačicom Barbarom Bobak.

Jami je upitana za Barbaru Bobak i sada tvrdi da “ratove ne vodi“.

“Ja ne ratujem sa decom. Stvarno mislim da bi to bilo malo ponižavajuće. Sve što kažem u životu, ja stojim iza toga i nikada u životu nisam prozvala nikoga. Svako se našao sam. Ja ničije ime ne pravim i ne spominjem, niti kad je reklama, niti kad je antireklama, jer sve je to reklama u stvari. Da bi nečije ime spomenula, neko mora da to zasluži. Prema tome, oni koji su spominjali bilo koje ime uz moje, verovatno imaju interes zašto su to radili. Verovatno je to onako dobro i njima donelo. Mene apsolutno to ne interesuje. Od kad znam za sebe, nikoga prozvala nisam, svako zna šta radi i da li je ispravno ili nije. Ja samo stojim iza svojih postupaka“, rekla je ona u emisiji “Pusti brigu“.

Ona je istakla da nema vremena da se bavi drugima.

“Moj život je takav da nemam vremena da se bavim sobom, a ne drugima. Tako da nikada nisam, niti preko drugih muškaraca, niti preko tuđih onih stvari napravila karijeru, a ni nastavila karijeru i bila sam dovoljna stvarno sama sebi. Mnogima sam ja i te kako dala vetar u leđa i pomogla da naprave ime. Iza ove Jami stoji Jasna Milenković koju obožavam i tako će biti i dalje.“

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending