ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

ILDA ŠAULIĆ O ŠABANU I GOCI: “Mama je držala konce u svojim rukama“

Vreme:

Datum:

llda Šaulić, ćerka Šabana i Goce Šaulić, nastavila je očevim stopama, pevačica iza sebe ima uspešnu muzičku karijeru bez skandala. 

Javnost za Ildu zna odmalena, obzirom da su joj roditelji poznati.

“Tata je uglavnom bio odsutan i vaspitanje nas je bilo na mami. Mama je bila alfa i omega za sve i bila je jako stroga. Sanela i ja smo imale nestašluke koji su bili normalni u tinejdžerskim danima, ali mama je bila toliko stroga da ništa nisi mogao od nje da sakriješ i koliko god da si hteo ona je sve to znala. Ona je svakog utorka išla na otvorena vrata iako smo mi bili odlični đaci, bilo je bolje uvek kući da joj kažeš da si pobegao nego da sazna u školi. Zaista je bila stroga i držala je konce u svojim rukama“, kaže Ilda. 

Photo: ATAImages/ Antonio Ahel

Šabana se seća kao mirnog, ali autoritativnog u svom odrastanju.

“Od tate je napravila autoritet. Ja znam da on meni neće ništa, ona nam je branila svašta, on nije, ali kada stane ispred tebe i obrati se mirnim tonom to je gore nego kada je mama vikala. On je bio autoritet ali ona je to od njega napravila, ona je bila žena zmaj i ona je zaista maestralno to uradila i volela bih da ja za nekoliko godina mogu da kažem to za svoje dete“ istakla je pevačica za Grand. 

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending