ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

GOCA DŽEHVEROVIĆ ODGOVORILA BIVŠEM ZETU NA UVREDE!

Vreme:

Datum:

Bivši dečko Teodore Džehverović, Anđelo Ranković, žestoko je potkačio njenu majku Gordanu Džehverović. Mama Džehva je poznata po svom oštrom jeziku, te nije ostala dužna bivšem zetu.

“Jeste, ja sam uvek vredna, iako živim na račun svoje ćerke, ipak je ona mašina za pranje para“, rekla je Goca, pa potom priznala da je spremna da se sa njim suoči oči u oči.

“Gledala sam, čula sam sve šta je rekao, a šta ja imam njemu da kažem – čućete direktno u utorak, kad im uđem, moj ekspoze. Videćete sve, samo moram da održim konsultacije, zasedaće komisija od tri člana, pa da vidimo šta će da kažu – Teodora Džehverović, Sava Džehverović i Gordana Nakić Džehverović. Biće skandal! Ili će doći direktno do skandala, da mu kažem šta imam da mu kažem, ili ću biti u onom mom, drugačijem fazonu. Ja volim narodne umotvorine, pogotovo onu:“Ne bacaj bisere pred svinje, svinje ne znaju šta su biseri. Zdrobiće ih, ni okom neće trepnuti“. To je, ipak, četvrto beogradsko koleno, a moja Teodora došla iz Kačareva, nisu na istoj talasnoj dužini ovoga puta. On se po treći put vraća unutra, a Teodora je postala zvezda. Mnogo mamu i uju boli Teodorin uspeh, izgleda“, poručila je majka Teodore Džehverović za Pink, pa nastavila:

“On, jadan, godinama ćuti i trpi, a sad će tetka Goca da mu kaže sve što ima da kaže, direktno će me čuti. Teodora je postala zvezda, neće lako moći da se oprosti uspeh Teodori… Ali ne bilo koja zvezda, već najpopularnija među mladima.“

Teodora se na ovu temu nije oglašavala i verovatno ne želi.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending