ostanimo u kontaktu

Sa neta

Fitnes bliznakinje razbesnele javnost: Farbanje jaja za Vaskrs nije humano, iz njih je moglo da se izleže pile! (VIDEO)

Vreme:

Datum:

Oprečni komentari pljušte.

Natalija i Julija Đukić, svojim specifičnim ponašanjem, načinom života i razmišljanja proslavile su se na društvenoj mreži TikTok kao „Fitnes bliznakinje„, a videi koje snimaju neretko postanu viralni i izazovi lavinu reakcija na internetu.

Popularne bliznakinje su se sada našle u medijskoj žiži zbog tradicionalnog farbanja jaja za Vaskrs, odnosno, zbog njihove izjave da to ne podržavaju, jer nije humano.

Ovakav stav bliznakinja Đukić naišao je na veliki broj oprečnih reakcija i izazva bes korisnika socijalnih mreža, a ispod isečka videa u kom jedna od njih iznosi veganski stav o farbanju jaja, nastao je pravi haos.

„Farbanje jaja nije za proslavu!“

– Mi otkad smo vegani, ne farbamo jaja. Tako da mi to ne podržavamo. Jer, tu iz tih jaja je moglo da se izgledne neko pile. Samim tim, nama to nije humano, a samim time, nije nam za proslavu bilo kakvu – rekla je Julija za Hype.

@hypetelevizija Da li i vi ne farbate jaja? #fyp #foryou #foryoupage #hypetv @fitness.bliznakinje ♬ original sound - HYPE TV

Neposredno nakon objavljivanja videa, na društvenim mrežama je krenula salva komentara, koje možete počitati u nastavku teksta.

„Deluje elokventno, nema šta, poverila bih joj svoj plan ishrane“, „Brate ono kad si vegan, a ne znaš ni zašto si vegan.“, „Da joj je ostao bar jedan zdrav neuron u glavi, posto su joj verovatno svi odumrli zbog načina ishrane, možda bi imala tek toliko pameti u kontala da shvati da se ne jedu oplođena jaja bokte“, „Šta je izjavila riba i jedva ostala živa“, neki su od komenatra koji su bili blažeg tipa, dok je većina njih bila veoma gnusna.

Pravdala se, ali ostala pri svom stavu

Nakon hajke koju doživljavaju na internetu, Julija se ponovo oglasila na Instagramu, koji inače deli sa sestrom Natalijom, pa detaljnije objasnila zbog čega njih dve nikako ne podržavaju farbanje jaja, odnosno, zbog čega ih ne jedu.

Između ostalog, ispričala je i kako u svetu postoji trend ubijanja muških pilića, kao i mučenje životinja odsecanjem kljunova.

– Nisu vam jaja potrebna da biste bili zdravi, i nisu vam jaja potrebna da biste sebi pravili neki, takozvani praznik i veselili se. Jer znajte, sve dok jedete jaja učestvujete u ovom nehumanom delu – rekla je ona na kraju obraćanja, koje detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending