ostanimo u kontaktu

Sa neta

Evo kako su izgledale naše lepotice sa javne scene pre estetskih zahvata! (VIDEO)

Vreme:

Datum:

Estetski zahvati iz godine u godinu sve su veći trend širom celog sveta. Ova vrsta ulepšavanja i menjanja izgleda popularna je i kod nas.

Mnoge dame sa naše javne scene podvrgle su se ovoj vrsti zahvata i to ne kriju. Neke su potpuno promenile lični opis, dok su neke uradile samo sitne korekcije.

Od plastične hirurgije do hijaluronskih filera svega ima na našoj javnoj sceni. Jedna stranica na Tik Toku podelila je dva videa, kompilaciju fotografija pre i posle estetskih zahvata naših poznatih dama.

@balkanska_kafana_ #nomakeup #estrada #fyp #tiktok #viral #srbija #bosna #balkan #zatebe #zatebestrana #foryou #tiktoknews #natural ♬ KARLYB*TCH - Jelena Karleusa
@balkanska_kafana_ #nomakeup #estrada #fyp #tiktok #viral #srbija #bosna #balkan #balkantiktok #zatebe #zatebestrana #foryou #tiktoknews #natural ♬ Vreau Sa-ti Dau Iubire - Zeno Music

Definitivno da neke od njih nećete prepoznati.

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending