ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

EMINA JAHOVIĆ O PRVOM SUSRETU SA BIVŠOM SVEKRVOM!

Vreme:

Datum:

Emina Jahović bila je u braku 10 godina sa turskom pop zvezdom, iz tog braka par ima dva sina. Emina se sada prisetila upoznavanja sa, tada budućom, svekrvom.

“Dobro, ja nisam otišla da se udam, ja sam bila njegova devojka i sećam se tog momenta kad je on mene poveo da upoznam njegovu majku. Moja drugarica je bila pored mene. Ona nas je pogledala… To je bio pogled (osmeh), ono, katastrofa. Pritom, Mustafina majka je izuzetno jaka žena i, što kažem i mojim sinovima, ona je najbolja baka na svetu, ali obzirom da je on jedinac, a meni su u životu stalno jedinci u pitanju, ne znam zašto, to je neka karma koju ja nosim, pokušavam da razrešim to pitanje… Energetski! Ne želim više jedinca. Tako da…“

“Nije edipovac, on je s 12 godina već otišao u internat, odrastao je u Švajcarskoj, tako da nije ni turski mentalitet što je meni super odgovaralo, jer kao nekome ko se bavi ovim poslom, to bi bilo katastrofa. Na početku je (njegova majka) imala stav… Pogledala nas je i odmah je trebalo da se okrenemo i da nestanemo!“

“Posle toga smo mi postale jako dobri prijatelji. Sada gledam i neke svoje drugarice… Ona je realna žena, dosta se trudila, mučila za njega u životu. I ona se razvela, sa 18 godina. Imala je 17 kad je njega rodila, bukvalno je dete bila. Nije se ponovo udala i ne zato što je konzervativna, nego zato što je jaka žena, ima neka svoja pravila u životu. Imala je posle jednu ljubav, htela je da se uda, ali ona je tražila nekoga ko će Mustafi da bude neka figura i to nije našla i jednostavno je ceo svoj život posvetila“, rekla je Emina pa zaključila:

“Tako da, ja se bojim. Imam dva sina, kakva ću ja svekrva biti? To je moje pitanje, stalno, u glavi. Da ne budem posesivna, ljubomorna, ako vidim da neka iskorišćava; ja sam vuk, ja znam te stvari, žene poznajem jako dobro.“

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending