ostanimo u kontaktu

Sa neta

Ema Radujko otišla „korak dalje“ i snimala se bez gaća! (VIDEO)

Vreme:

Datum:

Pre oko godinu dana domaća javnost upoznala je, tada maloletnu, Emu Radujko kada je snmila i objavila spot za pesmu „Top“ koji ju je lansirao u centar komentarisanja, doduše negativnog.

U spotu smo videli brojne eksplicitne kadrove i poze mlade pevačice, a ubrzo je na Internetu osvanuo snimak i sa njenog prvog nastupa na kojem je, u pratnji pratećih igračica đuskala samo u gaćicama. Tu se nije zaustavila. Mlada pevačica nedavno je pozirajući u tangama objavila fotke iz kreveta, a uspela je da ode i „korak dalje“.

Ema Radujko sada je najavila svoju novu pesmu snimkom o kojem bruje mreže. Na sebi je jedva išta i imala! Nekoliko komada tkanine pokrili su samo poneki deo njenog tela, te je ovoga puta zaista pokazala previše.

@emaradujko

Niste spremni za 7.5. 😉🔥

♬ POLUMESEC TeodoRa - TeodoRa 🤩

Komentari na mrežama ređali su se munjevitom brzinom: „Sad je preterala“, „Od juče punoletna, već se snima gola“, Otišli smo u tri lepe“, samo su neki od njih.

 

(FLEX/mondo)

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending