ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

Elenu Kitić tviteraši urnisali: Bode oči koliko si nepismena (FOTO)

Vreme:

Datum:

Pevačicu hejteri nisu štedeli.

Elena Kitić i Marina Cvetković poznatija kao Mahrina ušle su u raspavu putem društvenih mreža, jer je Mahrina objavila novu numeru pod nazivom „Tu si zauvek“ i spot za istu, koja je umnogome podseća na Elenin singl „Fobije“, te ju je pevačica optužila za krađu.

Kitićeva je u detaljnom obraćanju na Instagramu rekla šta sve zamera koleginici, a tviteraši su se potom raspisali na pomenutoj platformi, napadajući je da je nepismena. Naime, kako Elena u oglašavanju na Instagramu nije koristila veliko slovo, niti zarez, svaku rečenicu započinjala malim slovom, tviteraši su je urnisali negativnim komentarima, ističući da je nepismena. 

– „Bode oči koliko je nepismena“, „Ne zna gramatiku“, „Koliko ona nepismena i piše nepovezano, šta je ovo“, „Elena Kitić pronađena nepismena, jer tata može sve da kupi osim obrazovanja i harizme“, „Elena Kitić, da angažuje lektora za svoje storije, hitno je“ – bili su neki od komentara tviteraša. 

Podsetimo, Elena je nekoliko minuta nakon što je izašla Mahrinina pesma skrenula pažnju da je novi singl, kopija njenog, a onda je usledilo pravdanje Cvetkovićeve, da je pesmu napisala sama i posvetila je preminuloj baki, te da je samo u nekim momentima tražila inspiraciju u Kitićevoj, ali Elena, to nije želela da prihvati kao opravdanje, te je ponovo udarila na koleginicu.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending