ostanimo u kontaktu

TV

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZA KRAJ GODINE OTVORILA DUŠU!

Vreme:

Datum:

Voditeljka Dušica Jakovljević za kraj 2023. godine osvrnula se unazad, pa je govorila o novogodišnjim željama.

“Nisam toliko euforična oko Nove godine, jer meni zapravo Nova godina ne počinje kalendarski, nego počinje sa televizijskom sezonom. Posao koji radim mi dozvoljava da se nekoliko puta nedeljno doteram kao za Novu godinu, pa onda imam utisak i kao da je proslavljam. Volim da slavim sve što je lepo, lepo je što je to jedna noć kada većina ljudi izađe negde u grad, vidi se sa prijateljima i poželi nekome nešto lepo“, počela je ona pa nastavila:

“Mislim da je poenta Nove godine u tome da pokažemo koliko zapravo brinemo jedni o drugima, i da možda neko ko nema taj osećaj da pokaže nekada neku pažnju, tu je Nova godina da promeni to. Moje želje su generalno vezane za to da budem pametnija, opreznija, uspešnija, da prosto ne posustanem nikada, ma šta god se dešavalo, i vezane su za porodicu, decu, moje prijatelje, da svi budu živi i zdravi. Kako kažu, od Nove godine želim samo da mi nikoga ne oduzme, sve ostalo ću moći i sama da uradim. Da smo živi i zdravi, da se volimo i da se čuvamo, to je vrlo važno u ovom stresnom vremenu, da ne zaboravimo na emocije najbližih.“

Ipak, u Novoj godini ne priželjkuje novog partnera.

“Ne priželjkujem novu ljubav (smeh). Ni ne razmisljam u tom pravcu, krenula sam u jedan ozbiljan tempo, novi segment života. Priželjkujem još više posla, poslovne uspehe, da Hype, kao najbrže rastuća televizija, postignemo velike rezultate. To mi je fokus, tome sam trenutno posvećena, a ljubav može da bude tu da podrži. Kod mene je, što se toga tiče, sve okej i baš ne razmišljam trenutno o tome“, izjavila je Dušica, koja je nedavno prešla sa Pinka na Hype televiziju.

“Ne postoji momenat koji bih htela da zaboravim, nije mi bila laka, ali je bila prosperitetna na samom kraju. Treba samo da naučimo nešto iz svega toga, ako smo pametni, ali dok ne lupimo glavom o zid nećemo shvatiti neke stvari. Ne želim da zaboravim, ali želim da zapamtim neke šanse i prilike koje sam davala ljudima oko sebe prethodnih godina, i želim da nikada ne zaboravim kako se neko prema meni poneo“, ispričala je Jakovljevićeva za Alo.

TV

ŽELJKO MITROVIĆ KAZNIO JOVANU JEREMIĆ, SKINUO JOJ POLA PLATE! EVO I ZAŠTO!

Vreme:

Datum:

Autor:

Jovana Jeremić u emisiji “Novo jutro“ na Pinku ugostila je Željka Mitrovića, koji je saopštio da je kažnjena smanjenjem plate.

Razlog njene kazne je emitovanje privatnog snimka Đorđa Miketića, kome se Mitrović i javno izvinio.

“Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela“, rekao je Željko.

“Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim“, odgovorila je Jovana, a on se nadovezao:

“I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori“, zaključio je Željko Mitrović.

pročitaj više

TV

FILM “NEDELJA“ PREMIJERNO PREDSTAVLJEN MEDIJIMA! HUSA SMRŠAO 20 KILOGRAMA ZBOG ULOGE!

Vreme:

Datum:

Autor:

Film “Nedelja“ o životu Džeja Ramadanovskog predstavljen je danas medijima, uskoro će se naći u bioskopima. Ono što je polazna tačka ovog filma jeste upravo Džejevo detinjstvo, o kome se malo šta znalo.

“Džej je toliko popularan bio ali ono što je ostalo neotkriveno je njegovo detinjstvo. Od toga smo krenuli, to nam je bila premisa. Upoznavajući njegovo detinjstvo shvatio sam da je celo stvaralaštvo krenulo od toga, a tako smo i celu priču zaokružili“, rekao je Bošković.

Dečak koji igra maloletnog Džeja, zove se Alen, a producent Vladan Anđelković ispričao je kako su baš njega izabrali za ulogu.

“Alen se zove dečak koji igra Džeja. Našli smo ga u Skadarliji kako prodaje ruže. Otpevao je pesmu “Nedelja“ i shvatili smo da je neverovatan talenat za glumu. Ne zna da čita, ali jako brzo nauči. Imao je gomilu dijaloga, malo sam se brinuo kako će to funkcionisati, ali sve je išlo odlično.“

“Nisam morao da smršam ali je bilo poželjno da što približnije i vernije prikažemo sliku. Više od 20 kilograma sam smršao, stao sam na vagu kad smo snimili sve. Ćera bi me svaki put pitao kako ti ide sa kilažom (smeh). Njemu je to bio najveći problem ali drago mi je da sam sve uradio kako treba“, zaključio je Husein Alijević Husa.

(24sedam)

pročitaj više

TV

OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT SA BURMOM U EMISIJI! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Pre nekoliko dana u javnost je isplivala informacija da su se Ognjen Amidžić i Mina Naumović venčali u tajnosti. Voditelj je ovu informaciju ubrzo potvrdio.

Sada je Ognjen prvi put u javnosti sa burmom. Tokom svoje emisije Amidži Šou mogla se primetiti zlatna burma na njegovoj ruci, koja je najuočljivija bila tokom prikazivanja sponzora.

Voditelj je otkrio da je Mina uzela njegovo prezime, a par će se uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi.

pročitaj više

Trending